Főoldal Előzetesek Lehengerlő utolsó előzetest kapott Az Alkotó
Előzetesek

Lehengerlő utolsó előzetest kapott Az Alkotó

John David Washington karaktere egy robotot vég a jövőben dúló sci-fi háborúban.

248

A Disney még április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt leplezte le a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezőjének új filmjét. Megváratták a rajongókat az első előzetessel, majd a 20th Century Studios július közepén bemutatta a második előzetest, két héttel a premier előtt pedig befutott a végső, nagy előzetes Az Alkotó című epikus sci-fi akcióthrillerhez.

Megvárakoztatták a rajongókat, sokan már aggódtak, hogy a bejelentés és a forgatás után mennyi idő eltelt, mire láthattunk valamit a filmből. Az első trailer mindenért kárpótolt, majd ahogy többet megtudtunk a történetről és a főszereplőkről, úgy nőtt a hype, hogy lássuk, hogyan végződik az emberek és a mesterséges intelligencia harca a távoli jövőben.

Az eddig látottak alapján nem kérdés, hogy Gareth Edwards lehengerlő, eredeti történetet bemutató sci-fivel tér vissza. A korábban látott képsorok mellett újabb jeleneteket láthatunk a szeptember végén érkező filmből. A látvány pazar, a zenei aláfestés zseniális, az időzítés pedig nem is jöhetett volna jobbkor, mint amikor a mesterséges intelligencia hajnalában állunk.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján “az emberi faj és a mesterséges intelligencia erői között háború dúl a jövőben, amikor Joshuát (Washington), egy megrögzött volt különleges ügynököt, aki felesége (Chan) eltűnését gyászolja, felkérik, hogy levadássza és ölje meg az Alkotót, a fejlett mesterséges intelligencia megfoghatatlan tervezőjét, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak… és magának az emberiségnek. Joshua és elit ügynökökből álló csapata átkel az ellenséges vonalakon, a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe… csak azért, hogy felfedezzék, hogy a világvégét jelentő fegyver, amelynek elpusztítására utasítást kapott, egy kisgyerek bőrébe bújtatott mesterséges intelligencia.”

Washington mellett Az Alkotó további főszereplői Gemma Chan (Örökkévalók), Ken Watanabe (Eredet), Sturgill Simpson, az újonc Madeleine Yuna Voyles és az Oscar-díjas Allison Janney (Én, Tonya). A filmet 2023. szeptember 28-án mutatják be a magyar mozikban.

Az Alkotó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...