Főoldal Előzetesek Az Alkotó első előzetese magyarul is elérhető, amelyben John David Washington mentheti meg az emberiséget a fellázadt mesterséges intelligencia ellen
Előzetesek

Az Alkotó első előzetese magyarul is elérhető, amelyben John David Washington mentheti meg az emberiséget a fellázadt mesterséges intelligencia ellen

Az emberiség és a mesterséges intelligencia háborúját ismerhetjük meg a távoli jövőben.

37

A 20th Century Studios április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt mutatta be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezőjének, Gareth Edwards új sci-fi akcióthrillerének, Az Alkotó lenyűgöző első előzetesét, amelynek főszerepét a Tenet John David Washington alakítja.

A tavalyi év első nagy bejelentése volt, hogy Gareth Edwards min dolgozik, de a címtől eltekintve gyakorlatilag eddig semmit nem hallottunk a készülő projektről. Általában ez nem jelent túl sok jót, ha egy bejelentett projektről nem beszélnek, vagy nem mutatnak belőle semmit, a most közzétett előzetes azonban minden várakozást felülmúlt.

A történet középpontjában Washington egy volt különleges ügynök áll, akinek esélye van megszabadítani a világot az elszabadult és az alkotóik ellen fellázadt mesterséges intelligenciától. Az ötlet nem új, a Terminátor és a Mátrix már sokat foglalkozott a témával, mi történik, ha a távoli jövőben a gépek fellázadnak teremtőik ellen. Néhány éve mindkét franchise új résszel jelentkezett, egyik sem aratott nagy sikert.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján “az emberi faj és a mesterséges intelligencia erői között háború dúl a jövőben, amikor Joshuát (Washington), egy megrögzött volt különleges ügynököt, aki felesége (Chan) eltűnését gyászolja, felkérik, hogy levadássza és ölje meg az Alkotót, a fejlett mesterséges intelligencia megfoghatatlan tervezőjét, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak… és magának az emberiségnek. Joshua és elit ügynökökből álló csapata átkel az ellenséges vonalakon, a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe… csak azért, hogy felfedezzék, hogy a világvégét jelentő fegyver, amelynek elpusztítására utasítást kapott, egy kisgyerek bőrébe bújtatott mesterséges intelligencia.”

Az Alkotó főszereplői Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), az újonc Madeleine Yuna Voyles és az Oscar-díjas Allison Janney (I, Tonya), a filmet 2023. szeptember 28-án mutatják be a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...