Főoldal Filmek A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t kirúgták.

318
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios és anyastúdiója, a Disney azonnal kirúgta Jonathan Majors-t, miután a színészt bűnösnek találták bántalmazás és zaklatás vádjában. Majors volt barátnője, Grace Jabbari pert indított a színész ellen családon belüli erőszakkal vádolva, ami a színész letartóztatásához vezetett. Az ítéletben Majors-t egy harmadfokú szándékos testi sértés és egy másodfokú súlyos zaklatás vádjában is ártatlannak találták.

Majors az MCU Multiverzum-sagájának szerves része volt, a Disney+ Loki című sorozatának mindkét évadában és a 2023-as A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben is szerepelt. A színésznek a közelgő 2026-os Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmben fontos szerepet szántak. Miután kirúgták, sokakban felmerült a kérdés, hogy milyen lépésre szánja el magát a Marvel Studios, esetleg kukába dobja az egész The Multiverse Saga ötletét.

A történtek után a rajongók több színész nevét is bedobták, hogy kiket tudnának elképzelni Majors helyett a folytatásban. A nagy kedvenc A védelmező 3. főszereplőjét alakító Denzel Washington volt. Washington Hollywood egyik legkritikusabb színésze, aki még nem szerepelt egyetlen nagy szuperhős-franchise-ban sem. Éppen ezért a rajongók arra jutottak, hogy itt lenne az ideje, hogy megmutassa magát, és ideális választás lenne Kang, a Hódító és a főgonosz variánsainak megformálására.

Róla nehezen tudnánk elképzelni, de annál valószínűbb, hogy a Fear the Walking Dead többszörösen díjazott színészének jól állna ez a szerep. Most pedig a bennfentes hírében álló Daniel Richtman legjobb tudomása alapján a Tenet és Az alkotó sztárja is szóba került. A jelentés szerint Denzel Washington fiát, John David Washingtont szemelték ki.

A Golden Globe-jelölt John David Washington korábban már elmondta, hogy nem utasítana vissza egy ilyen szerepet. A Marvel Studios hivatalosan még nem erősítette meg, hogy mi lesz Kang, a Hódító sorsa Majors leváltása után, milyen hatással lesz a már bejelentett Bosszúállók: A Kang-dinasztia történetére.

Az Alkotó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...