Főoldal BREAKING Jonathan Majors-t bűnösnek találták a New York-i bántalmazási ügyben
BREAKINGFilmek

Jonathan Majors-t bűnösnek találták a New York-i bántalmazási ügyben

Bűnösnek találtak a Marvel színészét, Jonathan Majors-t elítélték egy rendbeli testi sértés és zaklatás miatt.

472
Jonathan Majors

Jonathan Majors-t egy rendbeli testi sértés és zaklatás miatt ítélték el, de két másik rendbeli testi sértés és súlyos zaklatás vádja alól felmentették hétfőn este. A három férfiból és három nőből álló manhattani ítélőtábla csütörtök délután kezdte meg a tanácskozást. A szabálysértési vádakért akár egy év börtönbüntetés is kiszabható, bár a próbaidő és a közmunka gyakori büntetés az ilyen jellegű ügyekben.

Az esküdtszék közel két hétig hallgatta meg a tanúvallomásokat, és ebből három napon át vallott Grace Jabbari, a 30 éves brit állampolgárságú nő, aki bajba került azon a bizonyos éjszakán, amikor Majors-t családon belüli bántalmazás ügyében a New York-i rendőrség letartóztatta. Az eset akkor mérgesedett el, amikor Jabbari elvette a férfi telefonját, miután Majors szöveges üzenetet váltott egy másik nővel. Jabbari azt vallotta, hogy miután kivette a férfi kezéből a telefont, Majors eltörte az ujját, kicsavarta a karját és fejbe ütötte, miközben egy bérelt Cadillac Escalade hátsó ülésén dulakodtak.

Majors védőcsapata szerint Jabbari volt az agresszor azon az éjszakán. Az esküdteknek olyan képeket mutattak, amelyeken a hivatásos táncosnő idegenekkel bulizik, akikkel közvetlenül a kínai negyedben történt dulakodás után találkozott az utcán. Lejátszották azt a videót is, amelyen Majors fut a sötét utcákon az őt üldöző Jabbari elől. Az esküdtek meghallgattak egy felvételt is, amelyen Majors a 9-1-1 diszpécserével beszél, akit másnap reggel hívott, amikor Jabbarit bezárva találta a Chelsea-i lakásában, miután eszméletlenül találta a nőt.

Majors nem ült a tanúk padjára, hogy a saját nevében tanúskodjon. Minden nap új barátnőjével, Meagan Good színésznővel érkezett a bíróságra, és egy Bibliát, valamint egy jegyzetfüzetet tartott a kezében. A jelenlévő családtagokat öleléssel és csókkal üdvözölte, és egyszer sem vette fel a szemkontaktust Jabbarival, amikor a nő beszélt. Jabbari gyakran elsírta magát, és arra is volt példa, hogy el kellett hagynia a tanúk padját.

Az ügyészek a tárgyalást azzal kezdték, hogy Majors-t sorozatos bántalmazónak és manipulátornak állítsák be. Jabbari a múlt héten azt vallotta, hogy a 2023. március 25-i verekedést megelőzően is bántalmazó magatartást mutatott a Marvel Studios színésze, heves dühkitörések jellemezték, és Majors gyakran elvesztette az uralmát.

Csütörtöki záróbeszédében Priya Chaudhry védőügyvéd Jabbarit kényszeres hazudozónak nevezte, aki bosszúra szomjazik volt barátja ellen, amiért Majors megcsalta. Eskü alatt azt vallotta Jabbari, hogy Majors testileg bántalmazta őt, és a sérüléseket azon az éjszaka során szerezte.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...