Főoldal Filmek Jonathan Majors megkapta első filmszerepét, miután elítélték családon belüli bántalmazás miatt
Filmek

Jonathan Majors megkapta első filmszerepét, miután elítélték családon belüli bántalmazás miatt

Jonathan Majors filmszerepet kap.

494
Jonathan Majors Kang
Forrás: Marvel Studios

Jonathan Majors megkapta első filmszerepét azóta, hogy 2023-ban elítélték családon belüli erőszak miatt és a Disney lapátra tette, kirúgták Kang, a Hódító szerepéből. A napokban robbant a hír, hogy van visszaút a színész előtt, ugyanis a független bosszúthriller, a Merciless főszereplőjét játssza, melyet Martin Villeneuve rendez.

Martin Villeneuve, a Dűne rendezőjének, Denis Villeneuve öccse, megerősítette a hírt Majors szerepéről a Variety megkeresésére. A Frank Hannah sztorijában egy CIA nyomozót ismerhetünk meg, aki aggasztó lépésekre szánja el magát, miután a szeretett nőt elrabolják a rosszak. A forgatás várhatóan késő ősszel kezdődik Saskatchewanban.

Majors-t áprilisban egy év próbaidőt kapott, miután bűnösnek találták volt barátnője bántalmazásában és zaklatásában. A manhattani bíró, aki az ügyet vezette, elrendelte, hogy Majors teljesítse a 52 hetes személyes programot Los Angelesben. Nem világos, hogyan fogja összeegyeztetni a személyes konzultációt a forgatással.

A nyilvános tárgyalás során Majors tagadta a bántalmazási vádakat és kijelentette, hogy folytatni kívánja karrierjét Hollywoodban. Az egyik legnagyobb felfedezett volt az utóbbi időben, mielőtt 2023 márciusában letartóztatták volna, szerepelt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia és a Creed III című filmekben, valamint az Emmy-díjas Lovecraft Country című sorozatban. Röviddel az ítélet után a Marvel Studios bontotta a szerződést, miközben a The Multiverse központi szereplője lett volna. A 34 éves színész játszotta volna az új főgonoszt.

Jonathan Majors
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...