Főoldal BREAKING A Marvel Studios kirúgja Jonathan Majors-t a Kang, a Hódító szerepéből, miután bűnösnek találták
BREAKINGFilmek

A Marvel Studios kirúgja Jonathan Majors-t a Kang, a Hódító szerepéből, miután bűnösnek találták

Az ítélet után a Marvel kirúgja Kang, a Hódító szerepéből Jonathan Majors-t.

2.9k
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Jonathan Majors számára ennyi volt a hősködés, a Marvel Studios kirúgta az egykor nagy jövő előtt álló feltörekvő fiatal színészt. A stúdió hivatalosan még nem jelentette be, de a Variety bennfentese megerősítette a lapnak, hogy döntöttek. Ezzel Kang, a Hódító sorsa továbbra is lóg a levegőben, hogy ő lesz-e a The Multiverse Saga főgonosza vagy behoznak valaki újat.

2023. december 18-án a manhattani esküdtszék bűnösnek találta Majors-t harmadfokú gondatlan testi sértés és zaklatás vádjában a kéthetes tárgyalást követően, amely a színész és volt élettársa, Grace Jabbari közötti márciusi incidensből eredt.

Márciusi letartóztatása előtt Majors a Marvel Moziverzum egyik kulcsfigurája volt, mivel a történetszálat teljes egészében Majors karaktere köré építette fel. Az időutazó gonosztevő szerepet kapott év elején A Hangya és a Darázs: Kvantumániában, valamint a Disney+ Loki című sorozatának mindkét évadában, és ő lett volna a Bosszúállók: A Kang-dinasztia egyik főszereplője is, amelyet 2026. május 1-jén mutatnak be.

A Marvel Studios nem először találja szemben magát ilyen helyzettel, hiszen a múltban is hozzá kellett nyúlni a stábhoz, de nem jogi problémák, hanem kreatív és pénzügyi viták miatt. Az első Vasemberben Terrence Howard játszotta James Rhodes szerepét, míg Edward Norton A hihetetlen Hulk főszerepét, mindkettő 2008-ban került a mozikba. Howard a Vasember 2010-es folytatásában fizetésbeli okokra hivatkozva nem vállalta a szerepet, így Don Cheadle lépett helyére. Norton eközben kreatívan gondokba ütközött, és Mark Ruffalo lett a zöld melák a 2012-es Bosszúállók-filmtől kezdve.

Majors egykor Hollywood egyik legígéretesebb feltörekvő színészének számított. A Kvantumánia mellett 2023-ban a Creed III-ban is szerepelt. Először a The Last Black Man in San Francisco című filmmel vált ismertté, majd szerepelt a Devotion, a Lovecraft Country, a The Harder They Fall és Az 5 bajtárs című filmekben.

Majors-t 2023. március 25-én tartóztatták le, miután felhívta a 911-et, és azt mondta a rendőrségi diszpécsernek, hogy volt élettársát, Grace Jabbarit eszméletlenül találta New York-i lakásukban. A rendőrség közleményében arról számolt be, hogy testi sérüléseket találtak Jabbarinál, köztük egy zúzódást és törött ujjat, valamint egy vágást a füle mögött. Majors minden vádpontban ártatlannak vallotta magát.

Jogi problémái nyomán a The Lede Company PR-cég és az Entertainment 360 menedzserei nyár végén bontották a szerződést a színésszel.

Jonathan Majors
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.