Főoldal Filmek Jonathan Majors PR ügynöksége megvált a színésztől, és cáfolták a pletykát, hogy a Marvel Studios a cserén dolgozik
Filmek

Jonathan Majors PR ügynöksége megvált a színésztől, és cáfolták a pletykát, hogy a Marvel Studios a cserén dolgozik

A múltkori pletykák ellenére a Marvel Studiosnál még nem merült fel Jonathan Majors cseréje, de kezd forró lenni a talaj.

39
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja, Jonathan Majors és a Manager Entertainment 360 útjai elváltak, de a Marvel Studios állítólag “nulla beszélgetést” folytatott a színész leváltásáról Kang szerepében. Az elmúlt hetekben több pletykát is olvashattunk Majors leváltásáról, de a Disney nem cáfolta és nem is erősítette meg azokat a pletykákat, de beszédes, hogy a PR ügynöksége bontotta a szerződést.

Jonathan Majorsnak felmondott a menedzsere és a PR-csapata – és úgy tűnik, elhamarkodottnak bizonyultak azok a hírek, amelyek arról szóltak, hogy a színészt esetleg lecserélik Kang szerepére a Marvel Moziverzumban. A Deadline értesülései szerint a színésszel bontott minden kapcsolatot az Entertainment 360 és a Lede Company. A döntés hátterében állítólag “a színész személyes viselkedésével kapcsolatos problémák” állnak.

Néhány hete Majors-t letartóztatták, miután állítólag fizikailag bántalmazott egy 30-as éveiben járó nőt (aki feltehetően a barátnője volt) egy New York-i lakásban. A színész ügyvédje azt állította, hogy védence “teljesen ártatlan, és valószínűleg áldozat”, és azt ígérte, hogy olyan bizonyítékokat mutat be, amelyek tisztázzák őt minden bűncselekmény alól. Az említett bizonyíték – amiben az áldozattal történő sms-váltásokról olvashattak a nyomozók – azonban nem érte el a kívánt hatást, és valójában Majors még rosszabbul jött ki belőle.

Azóta olyan pletykákról olvashattunk, hogy a Marvel Studios mérlegeli a lehetőségeket, és akár azon is elgondolkodhatnak, hogy újraosztják Kang, a Hódító szerepét. A hétvégén felmerült Damson Idris neve, de a Deadline úgy értesült, hogy “nulla beszélgetés” történt a szerep újrafelvételéről. Ez persze még változhat, és elképzelhető, hogy a stúdió addig hallgatni fog, amíg a vizsgálat nem zárul le, nem adnak ki közleményt a vizsgálat eredményéről.

Majors már leforgatta a Disney+ Loki című sorozatának második évadának jeleneteit, de a tervek szerint egy jó ideig még nem kezdődik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatása, szóval a stúdiónak marad ideje kigondolni, mihez kezdjenek a kialakult helyzettel.

Jonathan Majors
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.