Főoldal Filmek Jonathan Majors egy sor aggasztó váddal néz szembe, miután letartóztatták állítólagos bántalmazás miatt
Filmek

Jonathan Majors egy sor aggasztó váddal néz szembe, miután letartóztatták állítólagos bántalmazás miatt

Jonathan Majorst letartóztatása után többen szociopatának és bántalmazónak nevezték. Mi igaz ezekből vajon?

627
Jonathan Majors

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját, Jonathan Majorst bántalmazás vádjával letartóztatták ma reggelre, és vélhetően fojtogatás, testi sértés és zaklatás vádjával néz szembe. Bár a színész fenntartja ártatlanságát, az eset után a közösségi médiában megjelent bejegyzések egészen más fényben tüntetik fel a színészt.

Az eset után egészen merész vádakat olvashatunk a közösségi médiában, akik azt állítják, hogy a Creed III színészével közös múltjuk van, és jól ismerik Majorst. Múlt hónapban A.B. Allen filmrendező (Chernobil) a Twitteren tett említést egy meg nem nevezett színészről, aki “egy gonosz, kegyetlen, bántalmazó ember, mind szakmailag, mind a magánéletében”. Most Allen megerősítette, hogy Majorsról beszéltek abban a bejegyzésében, de ennél többet nem volt hajlandó megosztani, mivel azzal “olyan embereket fedne fel, akiket megbántottak”.

https://twitter.com/A_B_Allen/status/1639781087881891841?s=20

A Society Theatre társalapítója és Broadway színész/rendező Tim Nicolai ezt azzal egészítette ki, hogy “a Yale-i emberek és a szélesebb New York-i közösség már évek óta tud róla. Ő egy szociopata és bántalmazó, és gyakorlatilag mindenki így beszél róla”.

Arra a kérdésre, hogy ő és mások miért nem szólaltak meg korábban, Nicolai úgy fogalmazott, hogy “egy áldozatnak kellett előállnia”: “Csomóan közülünk közel állunk azokhoz az emberekhez (és néha több emberhez is), akiket közvetlenül bántott… Szó szerint azok az emberek, akikkel [Jonathan Majors] ezt tette, most is sms-t írnak nekem.”

Érdemes ezeket az állításokat fenntartásokkal kezelni, mivel megalapozatlanok, és számos oka lehet, amiért Allen és Nicolai éppen most tette közzé ezeket a bejegyzéseket. Mindenképpen várjuk meg a hivatalos közleményt az ügyben, amennyiben azonban helytállóak a fenti vádak, akkor Hollywood egyik leggyorsabban felemelkedő sztárjának karrierje idő előtt véget érhet. A Marvel Studios és a Disney nem nyilatkozott még ezügyben.

Jonathan Majors Kang
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...