Főoldal Filmek Jonathan Majort letartóztatták állítólagos bántalmazásért, azonban a Kangot alakító színész képviselője tagadja, hogy bármi rosszat tett volna ügyfele
FilmekBREAKING

Jonathan Majort letartóztatták állítólagos bántalmazásért, azonban a Kangot alakító színész képviselője tagadja, hogy bármi rosszat tett volna ügyfele

Bántalmazás miatt vitték el a Kangot, a Hódítót alakító színészt, veszélybe került ezzel Jonathan Majors jövője a Marvelnél?

467
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Magyar idő szerint vasárnap reggelre A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, valamint a Creed III. sztárját, Jonathan Majors-t letartóztatták New Yorkban egy állítólagos bántalmazási ügy miatt. A Disney kiemelten nagy figyelmet fordít a színészek magánéleti problémáira, ezért már többekben felmerült a kérdés, hogy talán ennyi volt Jonathan Majors számára a Marvel?

A TMZ értesülései szerint Jonathan Majors-t szombat reggel letartóztatták, mert állítólag családon belüli erőszakot követett el egy 30 éves nővel szemben, aki vélhetően a színész barátnője. Bár Majors-t a mai nap folyamán kiengedték az őrizetből, de várhatóan fojtogatás, testi sértés és zaklatás vádjával néz szembe. A rendőrökhöz szombat délelőtt futott be segélyhívás, és hivatalos közleményükben azt írták: “Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy egy 33 éves férfi családon belüli vitába keveredett egy 30 éves nővel. Az áldozat tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves férfit incidens nélkül őrizetbe vették. Az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, és stabil állapotban szállították el egy környékbeli kórházba”.

A vádakra reagálva Majors szóvivője tagadta, hogy bármi rosszat tett volna az ügyfele, és a következőket nyilatkozta a Variety megkeresésére: “Semmi rosszat nem tett az ügyfelem. Alig várjuk, hogy tisztázzuk a nevét és tisztázzuk ezt az ügyet”.

A TMZ ugyanakkor megjegyezte, hogy az áldozatnak látható sérülései voltak, köztük egy szakadás a füle mögött, dulakodás nyomai az arcán, és az első jelentés után további összefüggéseket is találtak az esetnél, kiderült ugyanis, hogy a pár állítólag összeveszett, miközben egy brooklyni bárból éppen hazafelé tartottak taxival.

A portál továbbá arról is ír, hogy “a barátnője látta, ahogy egy másik nővel SMS-ezik Majors, szembesítette a férfit – megpróbált belenézni a telefonjába. A nyomozóknak a barátnő azt nyilatkozta, hogy ez feldühítette Majors-t, aki állítólag megragadta a kezét, és állítólag megütötte a nőt. A jegyzőkönyven azt is leírták, hogy az állítólagos áldozat azt mondta, hogy a férfi közben a nyaka köré tette a kezét és fojtogatta.”

Majors nemrég kapott nagyobb szerepet a Marvel Studios legutóbbi mozifilmjében, illetve az MGM stúdió a Creed III. című filmjében, és várhatóan a Marvel Moziverzumban is fontos szerepet fog játszani a jövőben. Majors karaktere, Kang, a Hódító legközelebb a Disney+ Loki sorozatának második évadában fog feltűnni, amit valamikor nyár végén vagy ősszel mutatnak be. Ezek mellett várhatóan ő lesz a Bosszúállók: A Kang-dinasztia főellensége is, amit 2025-ben mutatnak be a mozikban.

Még korai és felelőtlenség lenne bármit kijelenteni Majors jövőjével kapcsolatban, amíg az ügy további részleteit nem osztják meg, és a színész képviselője nem nyilatkozik a témában. De az ügy eddigi részletét ismerve vesztésre áll Majors.

jonathan majors 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...