Főoldal Filmek A pletykák szerint a Marvel Studios újraosztja Kang szerepét, és már kiszemeltek egy színészt Jonathan Majors helyére
Filmek

A pletykák szerint a Marvel Studios újraosztja Kang szerepét, és már kiszemeltek egy színészt Jonathan Majors helyére

Egy többszörösen díjazott színész válthatja Jonathan Majors-t Kang szerepében.

3.4k
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Az új évet kezdjük máris egy friss pletykával, miszerint a Marvel Studios arra készül, hogy újraosztja Kang, a Hódító szerepét, miután Jonathan Majorst bűnösnek találták többrendbeli családon belüli bántalmazás ügyében. Az ítélet után a Marvel Studios azonnal kirúgta a színészt, azonban Kang szerepe a levegőben lógott.

A Marvel Studios azután megszakította a kapcsolatot Jonathan Majors-szal, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, illetve a Loki színészét bűnösnek találták az exbarátnője, Grace Jabbari által ellene felhozott két vádpontban. Az esküdtszék bűnösnek találta Majors-t két rendbeli zaklatás és testi sértés vétségében, de nem találta bűnösnek két további vádpontban, a harmadfokú szándékos testi sértés és a másodfokú súlyos zaklatás vádjában.

A Marvel Majors karakterével kapcsolatos terveiről ellentmondásos híreket hallottunk, de a legújabb pletyka szerint a stúdió nem dobja az eredeti tervet, hogy mindent Kangra építettek fel a The Multiverse Saga alatt. Most arra készülnek, hogy újraosztják a szerepet, és talán már azt is tudni vélik, hogy Kevin Feige kit szemelt ki.

Daniel Richtman bennfentes szerint Colman Domingo “az egyik opció” Majors helyére, de hangsúlyozza, hogy még nagyon korai a dolog. Domingo többszörösen díjazott színész, író és rendező, aki olyan filmekben tűnt fel, mint a Fear the Walking Dead, Lincoln, Selma, If Beale Street Could Talk és Ma Rainey’s Black Bottom. Legutóbb a Rustin című életrajzi dráma főszerepének eljátszásával gyűjtötte be az elismeréseket.

Az 54 éves Domingo jóval idősebb Majorsnál, de ez nem jelentene problémát, mivel a Multiverzumban több variánsát is láttuk már Kangnak hol kisebb, hol nagyobb különbségekkel. Ami a következő Bosszúállók-filmet illeti, úgy tudni, hogy eldobták A Kang-dinasztia alcímet, és a projektre egyelőre csak Bosszúállók 5-ként hivatkoznak. További találgatás, hogy talán a Titkos háború 1. rész címet kaphatja a film, azaz két részre bontják a filmet, ami érthető döntés a film alapanyagát ismerve.

Jeff Sneider úgy hallotta, hogy “a Titkos háború alapvetően egy óriási, ötórás filmként készül”.

Mint tudjuk, a Loki vezető íróját, Michael Waldront szerződtették a forgatókönyv új vázlatának megírására, de a hírek szerint a Loki 2. évad eseményei szorosan kapcsolódnak majd a filmhez, ami azt jelenti, hogy Kang továbbra is központi szereplője lesz a történetnek.

Richtman kiemelte még fizetős csatornáján, hogy az ellenkező híresztelések ellenére Doctor Doomot sosem pozicionálták Kang helyére, mint a Marvel Moziverzum új nagy gonoszát, és a következő Bosszúállók-filmek mellékgonosza lett volna (és lehet még mindig az).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

32 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.