Főoldal BREAKING A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

457
Michael Waldron
Forrás: Getty Images

Nyár elején jött a hír, hogy Jeff Loveness távozott a következő Bosszúállók-projektből. Azóta több elmélet is született, hogy mi lehetett gond a forgatókönyvvel, amiért kirúgták az írót. Bár az elmúlt hetekben többnyire aggasztó híreket kaptunk a következő két Bosszúállók-filmről, kezdjük a hetet egy jó jelentéssel.

A Marvel Studios gyorsan lépett, hogy megtalálja Loveness utódját. A stúdió kedvelt írója, Michael Waldron dolgozik majd a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén, és a hírek szerint ő írja majd a The Multiverse Saga befejező részét is. A stúdió részéről logikus, hogy miért Waldronra esett a választás, hiszen a Multiverzum egyik fő tervezőjéről beszélünk, sorozatokon és filmeken átívelő történeteken dolgozott már az író. Waldron a Loki alkotójaként robbant be, majd ő írta át a Doctor Strange és az őrület multiverzumában forgatókönyvét. A The Hollywood Reporter jelentése szerint A Kang-dinasztia mellett ő írja majd a Bosszúállók: Titkos háború sztoriját is.

Jeff Loveness dolgozott a film forgatókönyvén eddig. A filmben Jonathan Majors alakítja Kangot, az időutazó gonoszt, akinek számos variánsával megismerkedhettünk már. Kang első variánsa a Loki 1. évadának fináléjában tűnt fel, egy másik pedig A Hangya és a Darázs: Kvantumánia antagonistájaként. A film utolsó képsorain láthattuk a Kang Tanácsot is. Az egyik fő problémát éppen a Kangot alakító Jonathan Majors sorsa adja, mivel a színész New Yorkban zaklatás és testi sértés vétségének vádjával várja a tárgyalást és a bírósági ítéletet.

A hónap elején Destin Daniel Cretton lemondott a következő Bosszúállók-film rendezéséről, és nem sokkal később arról is beszámoltak, hogy valóban kirúgták Jeff Loveness-t. Bár még nem tudni, ki örökli meg Cretton rendezői feladatait, de hétvégén arról kezdtek pletykálni, hogy talán Sam Raimi lehet a befutó, aki történetesen éppen Waldron forgatókönyvéből dolgozott.

Bosszúállók: A Kang-dinasztia bemutatója még nagyon messze van, a változtatások után a filmet csak 2026. május 1-jén láthatják a rajongók. Ezt követően egy évvel később érkezik a Bosszúállók: Titkos háború a Marvel Moziverzum 6. fázisának lezárásaként.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...