Főoldal Előzetesek Lehengerlő és akciódús előzetest kapott Gareth Edwards új sci-fije, Az Alkotó
Előzetesek

Lehengerlő és akciódús előzetest kapott Gareth Edwards új sci-fije, Az Alkotó

Szeptember végén mindenképpen jegyet kell váltani Gareth Edwards legújabb filmjére.

199

A Disney még április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt leplezte le a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezőjének új filmjét. A trailert először csak a szakma nagyjainak mutatták be, majd később felkerült a videómegosztó-portálokra is. Tegnap a 20th Century Studios új előzetest adott ki a szeptember végén érkező Az Alkotó című epikus sci-fi akcióthrillerhez.

A WGA és a SAG-AFTRA sztrájkok az elmúlt napokban gyakorlatilag teljesen megbénította Hollywoodot, miután az írók mellett a színészek is a munkabeszüntetés mellett döntöttek. Bár a tévés és filmes produkciókat leállították, de azért az elkövetkező hetekben és hónapokban kapunk még tartalmakat, noha a színészek nem népszerűsíthetik és nem adhatnak interjúkat ezekről.

Sok érkező film megissza majd a levét ennek, köztük Gareth Edwards (Godzilla) új, eredeti sci-fi filmje, Az Alkotó is. Az új trailerben látottak alapján ez egy újabb hihetetlen filmalkotás lesz a rendezőtől, a legnagyobb probléma itt az lesz, hogy az ehhez hasonló eredeti történetek a legjobb időkben is nehezen vetették meg lábukat a filmszínházakban, nemhogy egy olyan időszakban, amikor a készítők és a színészek nem népszerűsíthetik az alkotásaikat.

Ennek ellenére a most megjelent akciódús előzetes meggyőzött bennünket, hogy szeptember végén jegyet váltsunk a filmre. A lehengerlő előzetesben további dolgokat ismerhetünk meg a történetről, ahol a film főszereplőjét John David Washington alakítja, aki egy távoli jövőben a mesterséges intelligenciával találja szembe magát.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján “az emberi faj és a mesterséges intelligencia erői között háború dúl a jövőben, amikor Joshuát (Washington), egy megrögzött volt különleges ügynököt, aki felesége (Chan) eltűnését gyászolja, felkérik, hogy levadássza és ölje meg az Alkotót, a fejlett mesterséges intelligencia megfoghatatlan tervezőjét, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak… és magának az emberiségnek. Joshua és elit ügynökökből álló csapata átkel az ellenséges vonalakon, a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe… csak azért, hogy felfedezzék, hogy a világvégét jelentő fegyver, amelynek elpusztítására utasítást kapott, egy kisgyerek bőrébe bújtatott mesterséges intelligencia.”

Az Alkotó főszereplői Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), az újonc Madeleine Yuna Voyles és az Oscar-díjas Allison Janney (I, Tonya). A filmet 2023. szeptember 28-án mutatják be a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Az Alkotó
Filmkritikák

Az Alkotó kritika

Minden pénzét megéri Az Alkotó, ami Gareth Edwards legjobb alkotása.