Főoldal Előzetesek Az Alkotó lehengerlő és akciódús előzetese már magyarul is elérhető
Előzetesek

Az Alkotó lehengerlő és akciódús előzetese már magyarul is elérhető

Az Alkotó második előzetese már magyar szinkronnal is elérhető.

65

A Disney még április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt leplezte le a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezőjének új filmjét. A trailert először csak a szakma nagyjainak mutatták be, majd később felkerült a videómegosztó-portálokra is. A 20th Century Studios július közepén bemutatta a második előzetest a szeptember végén érkező Az Alkotó című epikus sci-fi akcióthrillerhez, ami már magyarul is elérhető.

Az új trailerben látottak alapján ez egy újabb hihetetlen filmalkotás lesz Gareth Edwards filmestől, a legnagyobb problémát most a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkok jelentik, hiszen a filmet nem népszerűsíthetik sem a készítők, sem a színészek. Erre pedig nagy szükség lenne, mivel az ehhez hasonló eredeti történetek a legjobb időkben is nehezen vetették meg lábukat a filmszínházakban, nemhogy egy olyan időszakban, amikor teljes Hollywood megbénult az elmúlt hetekben.

Ennek ellenére a most megjelent akciódús előzetes meggyőzött bennünket, hogy szeptember végén jegyet váltsunk a filmre. A lehengerlő előzetesben további dolgokat ismerhetünk meg a történetről, ahol a film főszereplőjét John David Washington alakítja, aki egy távoli jövőben a mesterséges intelligenciával találja szembe magát.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis alapján “az emberi faj és a mesterséges intelligencia erői között háború dúl a jövőben, amikor Joshuát (Washington), egy megrögzött volt különleges ügynököt, aki felesége (Chan) eltűnését gyászolja, felkérik, hogy levadássza és ölje meg az Alkotót, a fejlett mesterséges intelligencia megfoghatatlan tervezőjét, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak… és magának az emberiségnek. Joshua és elit ügynökökből álló csapata átkel az ellenséges vonalakon, a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe… csak azért, hogy felfedezzék, hogy a világvégét jelentő fegyver, amelynek elpusztítására utasítást kapott, egy kisgyerek bőrébe bújtatott mesterséges intelligencia.”

Az Alkotó főszereplői Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), az újonc Madeleine Yuna Voyles és az Oscar-díjas Allison Janney (I, Tonya). A filmet 2023. szeptember 28-án mutatják be a magyar mozikban.

Az Alkotó

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...