x
Close


Közelgő események

Filmek

Kiszivárgott a Sonic, a sündisznó 2. szinopszisa, amiből az is kiderült, hogy Knucklesnek milyen szerepet szánnak

Nagyvonalakban erről fog szólni a folytatás.

Kiszivárgott a Sonic, a sündisznó 2. szinopszisa, amiből az is kiderült, hogy Knucklesnek milyen szerepet szánnak
  • PublishedMay 20, 2021

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt a Sonic, a sündisznó című videojáték adaptáció. Hozzátesszük, hogy az időzítés nem volt a legjobb, hiszen néhány héttel a pandémia előtt mutatták be, így nem sokáig élvezhettük Sonic kalandját a filmvásznon, de még így is az egyik legjövedelmezőbb mozifilm volt 2020-ban. Ennek megfelelően pedig jön is a második rész.

A Sonic, a sündisznó igazi meglepetést okozott, és összességében egy szerethető és jó adaptációt láttunk, amire nagyon ritkán látunk példát. A folytatást még tavaly bejelentették, március elején pedig már a forgatást is elkezdték. Több kép is kiszivárgott a munkáról, rajtuk láttuk a három játékhőst, Sonicot, és a két barátját, Tailst és Knucklest. A stáb jól dolgozott, mert alig két hónapra volt szükségünk, hogy filmre vegyék.

A folytatásról mindössze annyit tudni, hogy két új baráttal találkozik a kék kis szuperenergia golyó, illetve a korábbi szereplők is visszatérnek. A mai napon azonban felbukkant a Sonic, a sündisznó 2. szinopszisa az interneten. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem hivatalos bejelentésről van szó, hanem egy Ninja_Risu Twitter-felhasználó birtokába jutott egy szerzői jog beadvány, amit a Paramount Pictures és a Sega indítványozott, s most ezt osztotta meg a nyilvánossággal.

A letelepedést követően Green Hilsben, Sonic készen a nagyobb szabadságra, amibe Tom és Maddie is belegyeznek, hogy otthon hagyják a főhőst, amíg ők nyaralni mennek. De alighogy elmentek, Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel. Egy smaragdot keresnek, aminek hatalmában áll civilizációkat építeni és pusztítani egyaránt. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, akivel együtt vágnak neki az útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt az rossz kezekbe kerülne.

Nem kell túlragoznunk a leírást, a játék szerelmeseinek ismerős a helyzet. Tails már a kezdetek óta Sonic legjobb cimborája, és úgy fest, hogy ez a kapcsolat folytatódik majd a filmvásznon is jövőre. A leírás alapján Knuckles legendás karakter ezúttal a rossz oldalra áll, de ismerve a karaktert nem lepődnénk meg, ha egy ponton Jim Carrey karaktere ellen fordulna, mivel a film a videojáték 2-3. sztoriját dolgozza majd fel.

A második részt 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Sonic, a sündisznó
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.