Sonic, a sündisznó 2.

Rögtön magyar szinkronnal befutott a Sonic, a sündisznó 2. végső előzetese

Sonic ezúttal hozza a barátait is.

Sonic visszatért! És problémák egész teltházát zúdítja barátai nyakába. Miután nagy meglepetésre a 2020-as év egyik legsikeresebb filmje lett, s mindezt úgy, hogy a pandémia előtt néhány héttel mutatták be a mozikban, nem volt kérdéses, jön a folytatás. Bár Sonic legyőzte a Jim Carrey által alakított Dr. Robotnyikot, a tudós visszatér, ám ezúttal segítséget is kap.

A folytatásban Sonicon a világ szeme, hogy képes lesz-e megállítani az eddigi legnagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie a kis kék szuperenergiagolyó. A zseniális gonosztevőt ezúttal Dr. Eggman-nek hívják, aki egy másik dimenzióból tért vissza, hogy bosszút álljon és ellopjon néhány smaragdot. Sajnos Robotnyik ezúttal nincs egyedül, hiszen az őrült tudóssal társult Knuckles, hogy közösen győzzék le Sonicot. Knuckles ezúttal a rossz oldalra áll, de ismerve a karaktert, nem lepődnénk meg, ha egy ponton Jim Carrey karaktere ellen fordulna, mivel a film a videójáték 2-3. sztoriját dolgozza majd fel.

De a címszereplő ezúttal sem marad egyedül, ugyanis csatlakozik hozzá Tails barátja, aki az első film óta keresi a sünt. A film a jövő hónap végén kerül a mozikba, és minap egy vadonatúj trailer is megjelent hozzá – méghozzá azonnal magyar nyelven is megtekinthető -, amely a régóta várt leszámolást ígéri Knuckles és Sonic között.

Ahogyan az várható volt, Sonic a tőle megszokott fanyar humorával tér vissza, ahogyan végig gúnyolódik Knuckles és Dr. Robotnyik pároson. Az előzetes a párharcokra van kihegyezve, emellett pedig vadonatúj felvételeket kapunk Sonicról és a kis családjáról, élén James Marsden karakterével.

A folytatásban visszatér az első rész szerepében James Marsden és Tika Sumpter, mint Tom és Maddie Wachowski. Emellett Lee Majdoub is visszatér Stone ügynök szerepében. A közelgő filmben feltűnik még Adam Pally, Natasha Rothwell és Shemar Moore is. Magukon a szereplőkön kívül visszatér még az első rész kreatív csapata is, név szerint Jeff Fowler a rendező és az írók, Pat Casey, Josh Miller és John Whittington.

A második részt 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
9
Shares
Previous Article

SOROZATSZEMLE: A szokásos Netflixes játékidőt megtörő Love, Death & Robots

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője szeretne egy Batman-filmet is forgatni

Related Posts