Főoldal Előzetesek A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma
Előzetesek

A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma

Őrületes kalandnak ígérkezik Knuckles szólóküldetése.

218

A Paramount+ nem várta meg a hétfő hajnalt, ők már a Super Bowl előtt kidobták a Knuckles című sorozat előzetesét. A hat részből álló sorozaton ugyanaz a csapat dolgozott, akik már letettek három filmet az asztalra, karácsonykor pedig érkezik a Sonic, a sündisznó 3. része. A spinoff-sorozatról röviden azt kell tudni, hogy visszatér Knuckles, akinek hangját ezúttal is Idris Elba kölcsönzi.

A Knuckles című sorozat előzetese a nagy bejelentéssel együtt jelent meg, hogy a sztárokkal teletűzdelt eseménysorozat mind a hat epizódja április 26-án lesz elérhető a Paramount+-on az Egyesült Államokban és Kanadában. A világ többi táján, és köztük Magyarországon is, április 27-én jelenik meg a sorozat a SkyShowtime könyvtárában. Egyedül Japánban csúszik a bemutató, ott ugyanis valamikor az év későbbi felében láthatják a rajongók.

Amint azt a hivatalos sajtóközlemény is megerősítette, hogy a Sonic, a sündisznó 2. (amely 2022 áprilisában kerül a mozikba) és a Sonic, a sündisznó 3. (a tervek szerint 2024 decemberében jelenik meg) között játszódik a cselekmény. A sorozat gyakorlatilag egy áthidaló lesz a két film között, illetve lehetőséget ad, hogy jobban megismerjük ezt az új karaktert, akit a második részben gonoszként vezettek fel, ám végül átállt Sonic és Tails oldalára. A folytatásban a Wade-házaspár befogadja, hogy megtanítson neki mindent, amit Sonic már megtanult a világunkról.

A szereplőgárdát már megismertük az előző két filmből, Adam Pally játssza újra Wade Whipple szerepét, Ben Schwartz visszatér Sonic szerepében, Tika Sumpter mint Maddie Wachowski, Colleen O’Shaughnessey pedig Tails szerepében. Az eddigi szereplők mellett vendégszereplőket is köszönthetünk Stockard Channing, Edi Patterson, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Julian Barratt, Rory McCann, Cary Elwes, Christopher Lloyd, Paul Scheer és Rob Huebel személyében.

A sorozaton a korábbi filmek teljes kreatív stábja dolgozott, Jeff Fowler filmrendező és executive producer fényképezte a pilot (azaz az első) epizódot, majd segítette Brian Schacter és James Madejski munkáját, akik a maradék epizódokat vitték.

Knuckles
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tényleg megváltoztatták a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész címét

Bosszúsak lesznek a rajongók, akik fizikai lemezen megvásárolták a Mission: Impossible Leszámolás...

Sonic, a sündisznó 2.
Sorozatok

Már forog a Sonic, a sündisznó spinoff-sorozata, főszerepben Knuckles

A bejelentéshez kaptunk szereplőgárdát is, hogy kik játszanak Knuckles sorozatában.