Főoldal Filmek A Sonic, a sündisznó 2. forgatási fotóin feltűnt a két új barátja, Tails és Knuckles is
Filmek

A Sonic, a sündisznó 2. forgatási fotóin feltűnt a két új barátja, Tails és Knuckles is

Tails és Knuckles is szerepet kap a folytatásban.

210
Sonic, a sündisznó
Forrás: Paramount Pictures

Még tavaly év végén jött a hír, hogy egy közönségkedvenc karakter is szerepet kap majd a folytatásban. Karácsony előtt írtunk arról, hogy talán Knuckles is szerepet kap a második részben Sonic és Tails mellett. Majd februárban már arról számoltunk be, hogy pletykák szerint Jason Momoa lehet a kiszemelt, aki megszólaltatja ezt az új karaktert.

Március közepétől hivatalosan is forog a második rész, amihez kaptunk egy rövid teaser előzetest. A stáb jelenleg Fort Langleyben forgat. James Marsden és Tika Sumpter már akcióba is lendült, akárcsak Sonic, ám ezúttal kap két segítőt is. Tails és Knuckles is beugrik a második részre. Örömteli hír a rajongók számára, akik picit aggódtak a Sonic, a sündisznó első előzetese után, hogy milyen megjelenést kap majd ez a két új szereplő, de aggodalomra semmi ok. A díszletek hűek maradtak a videojátékhoz, szóval a készítők most is ügyeltek a részletekre.

A végeredmény természetesen majd digitálisan renderelik ki, az elkészített bábok gyakorlatilag csak támpontot adnak színészeknek és a jeleneten dolgozó szakembereknek. Jeff Fowler rendező és a tervezőkkel kitettek magukért most is. De természetesen nem feledkezhetünk meg Jim Carrey karakteréről sem, Dr. Robotnyikról, aki szó szerint szárnyal a forgatási videón. A vicces videót még Vancouverben készítették.

Miközben a címszereplőt ezúttal is a Primetime Emmy-díjas Ben Schwartz szólaltatja majd meg, addig Tails és Knuckles szereposztásáról nem sokat tudni. Ahogy már a bevezetőben is említettük, jelöltek akadnak, de hogy ki lett a befutó, egyelőre nem árulták el. A videojátékokban Colleen O’Shaughnessey-től kölcsönözte hangját Tails, majd a film stáblista utáni jelenetében visszatért karakteréhez. Nem megerősített még a második résznél, de nagy eséllyel ő lesz majd a második részre is Tails hangja.

A 2020 elején bemutatott Sonic, a sündisznó az ötödik legtöbb bevételt hozó videojáték-adaptáció volt, ami jobb is lehetett volna, ha nem a pandémia előtt néhány héttel mutatják be a mozikban. Minden idők legnagyobb nyitóhétvégéjét tudhatja magáénak, valamint Jim Carrey második legjobb nyitóhétvégéjét. Bármennyire is meglepő, hogy az első rész volt 2020 legjövedelmezőbb „szuperhősök” alkotása, a legtöbb bevételt termelt videojáték-feldolgozás a tengerentúlon, és az év hatodik legtöbb millióját bezsebelő filmje világszerte.

A második részt 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események