Főoldal Filmek Sonic, a sündisznó 2.: Jason Momoa a Paramount Pictures kiszemeltje Knuckles szerepére
Filmek

Sonic, a sündisznó 2.: Jason Momoa a Paramount Pictures kiszemeltje Knuckles szerepére

Világsztár keltheti életre Sonic haverját.

320
Knuckles

A várakozásokon felül teljesített a tavaly év elején bemutatott Sonic, a sündisznó című videojáték adaptáció. Az aggasztó első előzetes után a rendező meghallgatta a rajongók sikoltozását, a teljesen újradizájnolták a karaktert. Ennek eredményeként a siker nem maradt el, pozitív visszacsengése volt a filmnek, de sajnos rosszkor mutatták be. A koronavírus-járvány miatt rövid idő után le kellett venni a műsorról, de még ennek ellenére is több mint 319 millió dollárt hozott a stúdiónak, ami megalapozott a folytatás előtt.

Tavaly év végén jött a hír, miszerint Tails mellett szerepet kap egy másik közönségkedvenc karakter is a folytatásban. A hírek szerint a karakter személyisége hű marad majd a videojáték alaphoz, ugyanakkor személyisége időnként komolyabb lesz, de emellett hiszékeny is marad. A The Illuminerdi úgy tudja, hogy az Aquaman és a Dűne sztárja, Jason Momoa a kiszemelt, hogy megszólaltassa ezt az új karaktert a filmvásznon. A forrás úgy tudja, hogy már ajánlatot is kapott a stúdiótól, de nincs szó semmi komolyabb szándékról egyelőre.

Sokat lehetett hallani arról, hogy egy A-listás színész is feltűnik majd a második részben. Az első részben több utalást kaptunk Dwayne Johnsonra, most pedig már Momoa nevét is bedobták. Az első rész egy stáblista végi jelenettel végződött, amiben Tails, Sonic egyik barátja is megérkezett, de tél óta már tudjuk, hogy egy másik ismerős karaktert is látunk a két jóbarát mellett. A tervek szerint Knuckles is feltűnik majd, a hangyászsün. Míg Sonicnak tüskéi, neki vörös bundája és raszta haja van.

Knuckles Floating Islanden él, amit a Mester Emeráld lebegtet. Kötelessége azt egész életén át őriznie. Ugyanis ő az utolsó echidna. Knuckles a Sonic csapat igazi keményfiúja a rá háruló felelősség miatt. Hogy az elvárásokat teljesítse bármit megtesz. Tud falon mászni és siklani a levegőben. Általában nyugodt, de Sonic néhány cselekvésére nagyon dühös tud lenni. Knuckles gyakran van egyedül, és így eléggé antiszociális és bizalmatlankodó tud lenni és eléggé hiszékeny is.

Jeff Fowler direktor már keményen dolgozik a második részen, amit a tervek szerint majd 2022. április 8-án fognak bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Knuckles
Előzetesek

A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma

Őrületes kalandnak ígérkezik Knuckles szólóküldetése.

Jason Momoa
Filmek

Jason Momoa tudomásul vette, hogy “egyik filmem sem megy a díjátadóra”

Jason Momoa nem ácsingózik nagy díjakra, de egyszer összejöhetne már neki is...