Sonic, a sündisznó 2.

[SBLVI] Az új teaser előzetesben egy epikus csata van kibontakozóban Sonic és Knucles között

Friss jeleneket kaptunk a kis kék szuperhősről.

Hétfőn hajnalban az 56. Super Bowl játékideje alatt több nagyszabású film előzetesét is bemutatták a stúdiók. A Marvel Studios volt a legaktívabb, ők ugyanis új, nagy előzetest villantottak a várva várt Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmhez, valamint a március végén érkező Moon Knight is kapott egy 30 perces szpotot. De az Amazon Studios is bedobta A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi első nagy teaser előzetesét, végezetül pedig a Paramount Pictures költött pénzt a Sonic, a sündisznó 2. népszerűsítésére.

Sonic és Knuckles között egy nagy epikus csata van kibontakozóban, de az új előzetes tele van más érdekességgel is a rajongók számára, köztük a Káosz Smaragdjairól is látunk új felvételeket, mellette pedig Dr. Robotnyik félelmetes nagy eszközeit is látjuk.

https://twitter.com/SonicMovie/status/1493004319754383364?s=20&t=Lz6r0ZEe0uQbi6VTpmcJug

Télen már kaptunk egy teaser előzetest a filmcímhez, illetve utalást Sonic barátjára, de csak most a Sonic, a sündisznó 2. előzetesében láthatják a rajongók először Tails-t (Colleen O’Shaughnessey), a mókusszerű lényt, aki a folytatásban csatlakozik Sonichoz (Ben Schwartz). Jó hír a rajongóknak, hogy a folytatás továbbra is a játék klasszikus elemeit használja, hogy minden korosztály rajongóinak örömet szerezzen, hiszen a Sega kabalafigurájára épülő filmes univerzumban a Káosz Smaragdjai is helyet kapnak.

Emellett láthattuk a Jim Carrey által megformált Mr. Robotnyik visszatérését, ám új néven ismerheti meg a világ, ezúttal Dr. Eggman, a zseniális gonosztevő, aki egy másik dimenzióból tért vissza, hogy bosszút álljon és ellopjon néhány smaragdot. Sajnos Robotnyik ezúttal nincs egyedül, hiszen az őrült tudóssal társult Knuckles, hogy közösen győzzék le Sonicot. A kiszivárgott szinopszis is ezt erősíti, hogy Knuckles ezúttal a rossz oldalra áll, de ismerve a karaktert, nem lepődnénk meg, ha egy ponton Jim Carrey karaktere ellen fordulna, mivel a film a videójáték 2-3. sztoriját dolgozza majd fel.

Mivel a videójáték filmes adaptációi a legjobb esetben is középszerűre szoktak sikerülni, a Sonic, a sündisznó első része kellemes meglepetés volt, annál is inkább, mert a stáb megfogadta a rajongók korai visszajelzéseit, és mindössze hónapokkal a film megjelenése előtt teljesen újratervezte a hőst. Az eredeti játékokhoz hű végső megjelenéssel a film hatalmas kasszasiker lett a pandémia előtt. Mondanunk sem kell, hogy mit eredményezett a nagy siker, a premier után kevesebb mint két hónappal megerősítették a folytatást.

A folytatásban visszatér az első rész szerepében James Marsden és Tika Sumpter, mint Tom és Maddie Wachowski. Emellett Lee Majdoub is visszatér Stone ügynök szerepében. A közelgő filmben feltűnik még Adam Pally, Natasha Rothwell és Shemar Moore is. Magukon a szereplőkön kívül visszatér még az első rész kreatív csapata is, név szerint Jeff Fowler a rendező és az írók, Pat Casey, Josh Miller és John Whittington.

A második részt 2022. április 7-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi

[SBLVI] Az Amazon Studios bemutatta A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi teaser előzetesét

Next Article
Uncharted

Box Office: Az Uncharted filmes adaptációja állt a nemzetközi bevételi listák élére, de csak ezen a héten lendül akcióba igazán Nathan Drake

Related Posts