Főoldal Filmek Lelepleződött a Sonic, a sündisznó folytatás hivatalos címe és kitűzték a premier időpontját is
Filmek

Lelepleződött a Sonic, a sündisznó folytatás hivatalos címe és kitűzték a premier időpontját is

Túl nagy meglepetést nem okoztak a készítők.

180
Sonic, a sündisznó

Egy éve a lehető legrosszabb időzítéskor mutatták be a Sonic, a sündisznó című videojáték adaptációt a mozikban. Csak néhány héttel a mozik bezárása előtt került a film műsorra, de ennek ellenére óriási sikert hozott. És hogy ez mit jelent? Természetesen azt, hogy a Paramount Pictures berendelte a folytatást belőle, amire Jeff Fowler rendezőt bízták meg ezúttal is.

A stúdió nem okozott túl nagy meglepetést a mostani bejelentéssel, hogy milyen címen kerül majd a mozikba a második rész. A Paramount a roppant egyszer csak a Sonic, a sündisznó 2. címet adta a folytatásnak. Továbbá megerősítették a korábbi hírt is, miszerint a filmet 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban. Ez annyit tesz, hogy valószínűleg hozzánk egy nappal korábban, már április 7-én mozikba kerül az alkotás. De mást is sikerült kibogoznunk a bejelentésből.

A Twitterre feltöltött kis videóból nemcsak a film címét és a premier időpontját tudtuk meg, de egy rejtett utalást is kaptunk egy népszerű karakterrel. Viccesen elrejtettek egy húsvéti tojást (a két farok) a címben, ami egyértelműen Sonic barátjára, Tailsre utal. A nagy népszerűségnek örvendő rókával már az első rész stáblista utáni jelenetében is találkoztunk, amiből sokan nem másra gondoltak, minthogy fontos szerepet kap majd a második részben. Sajnos azonban nem kaptunk utalást egy másik karakterre.

Tavaly év végén jött a hír, miszerint Tails mellett szerepet kap egy másik nagy népszerű karakter is. Knucklesről van szó, akiről először télen olvashattunk, majd éppen ma jelent meg egy hír, miszerint Jason Momoát szemelték ki erre a szerepre. Hivatalosan még egyik karaktert sem erősítette meg a stúdió.

Sonic, a sündisznó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események