Főoldal Előzetesek A Sonic, a sündisznó 2. előzetesében bemutatkozik Tails és Knuckles
ElőzetesekBREAKING

A Sonic, a sündisznó 2. előzetesében bemutatkozik Tails és Knuckles

A nagyobb gyorsaság nagyobb veszéllyel társul.

448

Még javában tart a The Game Awards 2021 rendezvény, de a sok érdekes videójáték bejelentés mellett videójáték vonatkoztatásban filmek és sorozatok is helyet kapnak a rendezvényen. Alighanem az egyik legizgalmasabb pillanata a bemutatónak az volt, amikor lerántották a leplet a 2020-as várva várt folytatás első előzeteséről, amiben a világ leghíresebb sündisznója visszatér, kap egy barátot és egy másik ellenfelet.

Télen már kaptunk egy teaser előzetest a filmcímhez, illetve utalást Sonic barátjára, de csak most a Sonic, a sündisznó 2. előzetesében láthatják a rajongók először Tails-t (Colleen O’Shaughnessey), a mókusszerű lényt, aki a folytatásban csatlakozik Sonichoz (Ben Schwartz). Jó hír a rajongóknak, hogy a folytatás továbbra is a játék klasszikus elemeit használja, hogy minden korosztály rajongóinak örömet szerezzen, hiszen a Sega kabalafigurájára épülő filmes univerzumban a Káosz Smaragdjai is helyet kapnak.

Emellett láthattuk a Jim Carrey által megformált Mr. Robotnyik visszatérését, ám új néven ismerheti meg a világ, ezúttal Dr. Eggman, a zseniális gonosztevő, aki egy másik dimenzióból tért vissza, hogy bosszút álljon és ellopjon néhány smaragdot. Sajnos Robotnyik ezúttal nincs egyedül, hiszen az őrült tudóssal társult Knuckles, hogy közösen győzzék le Sonicot. A kiszivárgott szinopszis is ezt erősíti, hogy Knuckles ezúttal a rossz oldalra áll, de ismerve a karaktert, nem lepődnénk meg, ha egy ponton Jim Carrey karaktere ellen fordulna, mivel a film a videójáték 2-3. sztoriját dolgozza majd fel.

Az előzetest már magyar szinkronnal is megnézhetitek:

Mivel a videójáték filmes adaptációi a legjobb esetben is középszerűre szoktak sikerülni, a Sonic, a sündisznó első része kellemes meglepetés volt, annál is inkább, mert a stáb megfogadta a rajongók korai visszajelzéseit, és mindössze hónapokkal a film megjelenése előtt teljesen újratervezte a hőst. Az eredeti játékokhoz hű végső megjelenéssel a film hatalmas kasszasiker lett a pandémia előtt. Mondanunk sem kell, hogy mit eredményezett a nagy siker, a premier után kevesebb mint két hónappal megerősítették a folytatást.

A folytatásban visszatér az első rész szerepében James Marsden és Tika Sumpter, mint Tom és Maddie Wachowski. Emellett Lee Majdoub is visszatér Stone ügynök szerepében. A közelgő filmben feltűnik még Adam Pally, Natasha Rothwell és Shemar Moore is. Magukon a szereplőkön kívül visszatér még az első rész kreatív csapata is, név szerint Jeff Fowler a rendező és az írók, Pat Casey, Josh Miller és John Whittington.

A második részt 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Knuckles
Előzetesek

A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma

Őrületes kalandnak ígérkezik Knuckles szólóküldetése.

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Jim Carrey visszatér Dr. Robotnyik szerepében a Sonic, a sündisznó 3. részében

A korábbi hírekkel ellentétben Dr. Robotnyik visszatér a Sonic, a sündisznó 3.-ban.

Sonic, a sündisznó 2.
Sorozatok

Már forog a Sonic, a sündisznó spinoff-sorozata, főszerepben Knuckles

A bejelentéshez kaptunk szereplőgárdát is, hogy kik játszanak Knuckles sorozatában.