x
Close


Közelgő események

Filmek

A The Suicide Squad legnagyobb sztárja szólaltatja meg Sonic egyik riválisát a folytatásban

Az Öngyilkos osztag színésze lesz Knuckles hangja a folytatásban.

A The Suicide Squad legnagyobb sztárja szólaltatja meg Sonic egyik riválisát a folytatásban
  • PublishedAugust 11, 2021

A The Suicide Squad sztárja közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan egy másik franchise-ben kap szerepet. Néhány nappal a szuperhősködése után, Idris Elba tegnap megerősítette, hogy Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell, Shemar Moore és Jim Carrey után ő is csatlakozott a Sonic, a sündisznó 2. szereplőgárdájához, s ő kölcsönzi majd Knuckles szinkronhangját.

A brit színész legutóbb a Task Force X különítmény egyik tagját alakította James Gunn remek sztorijában, a folytatásban pedig egy egészen másfajta rosszfiúra cseréli Bloodsportját, ő lesz Sonic egy barátja, s egyben legfőbb riválisa is a folytatásban. Legalább is szinkronhang formájában ő fogja megszólaltatni ezt az új, piros kis ördögöt.

Sonic, a sündisznó igazi meglepetést okozott, és összességében egy szerethető és jó adaptációt láttunk, amire nagyon ritkán látunk példát. A folytatást még tavaly bejelentették, március elején pedig már a forgatást is elkezdték. Több kép is kiszivárgott a munkáról, rajtuk láttuk a három játékhőst, Sonicot, és a két barátját, Tailst és Knucklest. Előbbi karakterre még az első rész végén kaptunk utalást, majd a forgatási fotókon Knucklest is megerősítették.

A folytatásról mindössze annyit tudni, hogy az első rész szereplői visszatérnek, valamint két új baráttal találkozik a kék kis szuperenergia golyó. Túl sokat nem tudni a kalandról, bár tavasszal felbukkant állítólag a Sonic, a sündisznó 2. szinopszisa. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem hivatalos forrásból származik, hanem egy Ninja_Risu Twitter-felhasználó birtokába jutott egy szerzői jog beadvány, amit a Paramount Pictures és a Sega indítványozott, amit megosztott a nyilvánossággal.

A letelepedést követően Green Hilsben, Sonic készen a nagyobb szabadságra, amibe Tom és Maddie is belegyeznek, hogy otthon hagyják a főhőst, amíg ők nyaralni mennek. De alighogy elmentek, Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel. Egy smaragdot keresnek, aminek hatalmában áll civilizációkat építeni és pusztítani egyaránt. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, akivel együtt vágnak neki az útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt az rossz kezekbe kerülne.

A második részt 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.