Sonic, a sündisznó

Már hivatalos, hogy elkészül a Sonic, a sündisznó folytatása, amire az írók és a rendező is visszatér

Szélsebesen elkészül a Sonic, a sündisznó folytatása.

Az idei év egyik legnagyobb meglepetését hozta össze a Sonic, a sündisznó februárban, amikor bemutatták a ’90-es évek egyik meghatározó videojáték adaptációját, ami a kezdeti nehézségek ellenére nagyon jól teljesített a mozik kasszáinál. A 95 millió dollárból készült film közel $306.8 milliót hozott a stúdiónak, ebből csak 146 millió volt a hazai termelés, a maradék 160,7 milliót a nemzetközi piac tette ki, ezzel a mutatóval pedig az idei év második legnagyobb bevételét sikerült produkálni a Bad Boys – Mindörökké a rosszfiúk mögött.

A filmet eredetileg még tavaly ősszel mutatták volna be, azonban az első trailer után a rajongók körében nagy felhördülést váltott ki a kis kék ördög dizájnja, végül eltolták a bemutatót, hogy legyen elég idő a karakter újratervezésére. A folytatásról már április végén olvasni lehetett, most pedig a Variety értesülései szerint a Paramount Pictures megadta az engedélyt a folytatás előtt. A második részre visszatér Jeff Fowler rendező, az írói teendőket pedig az első részt is jegyző Pat Casey és Josh Miller párosra bízzák. A projekt még nagyon gyerek cipőben jár, eltekintve a főszereplőktől még azt sem tudni, hogy kik térnek vissza, de Sonic jóbarátja, Tails biztosan ott lesz, hiszen a film végén már felvezették a karaktert.

A felfordult helyzetre való tekintettel arról sem esett szó, hogy mikor kezdődhet a forgatás, de valószínűleg erre csak 2021-ben kerül sor, így a bemutató legkorábban valamikor 2022-ben jöhet, de ezek csak találgatások, a stúdió még nem véste kőbe a premiert.

Total
6
Shares
Previous Article

Megérkezett a WRATH: Aeon of Ruin legújabb frissítése és bemutatkozott a Founder's Edition Big Box kiadása

Next Article
A majmok bolygója

Hamarosan elkezdődhetnek a Disney-féle A majmok bolygója-film munkálatai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!