Wide Screen
Image default
Filmek

Már hivatalos, hogy elkészül a Sonic, a sündisznó folytatása, amire az írók és a rendező is visszatér

Szélsebesen elkészül a Sonic, a sündisznó folytatása.

Az idei év egyik legnagyobb meglepetését hozta össze a Sonic, a sündisznó februárban, amikor bemutatták a ’90-es évek egyik meghatározó videojáték adaptációját, ami a kezdeti nehézségek ellenére nagyon jól teljesített a mozik kasszáinál. A 95 millió dollárból készült film közel $306.8 milliót hozott a stúdiónak, ebből csak 146 millió volt a hazai termelés, a maradék 160,7 milliót a nemzetközi piac tette ki, ezzel a mutatóval pedig az idei év második legnagyobb bevételét sikerült produkálni a Bad Boys – Mindörökké a rosszfiúk mögött.

A filmet eredetileg még tavaly ősszel mutatták volna be, azonban az első trailer után a rajongók körében nagy felhördülést váltott ki a kis kék ördög dizájnja, végül eltolták a bemutatót, hogy legyen elég idő a karakter újratervezésére. A folytatásról már április végén olvasni lehetett, most pedig a Variety értesülései szerint a Paramount Pictures megadta az engedélyt a folytatás előtt. A második részre visszatér Jeff Fowler rendező, az írói teendőket pedig az első részt is jegyző Pat Casey és Josh Miller párosra bízzák. A projekt még nagyon gyerek cipőben jár, eltekintve a főszereplőktől még azt sem tudni, hogy kik térnek vissza, de Sonic jóbarátja, Tails biztosan ott lesz, hiszen a film végén már felvezették a karaktert.

A felfordult helyzetre való tekintettel arról sem esett szó, hogy mikor kezdődhet a forgatás, de valószínűleg erre csak 2021-ben kerül sor, így a bemutató legkorábban valamikor 2022-ben jöhet, de ezek csak találgatások, a stúdió még nem véste kőbe a premiert.

Még több a témában...

Újra eltolták a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2. bemutatóit, miközben dátumot kapott a Sonic, a sündisznó folytatása

Kévés Bence Mihály

A Yellowstone a nézettségi lista tetején, a Trollok pedig hatalmasat ugrottak felfelé

Tóth Bálint

Várhatóan hamarosan bejelentik a Sonic, a sündisznó második részét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat