Sonic, a sündisznó

A rajongók felháborodása miatt a Sonic, a sündisznó rendezője újrarajzolja a karaktert

Jeff Fowler rendező a rajongók kifakadása után megerősítette, hogy újradizájnolják a Sonic, a sündisznó film karakterét.

Jeff Fowler rendező a rajongók kifakadása után megerősítette, hogy újradizájnolják a Sonic, a sündisznó film karakterét.

A Paramount Pictures hétvégén bemutatta a Sonic, a sündisznó első előzetesét, azonban a karakter megjelenése finoman szólva sem nyerte el a rajongók tetszését. A rajongók azt kifogásolták, hogy az élőszereplős feldolgozásban a karakter közel sem hasonlít a régi videojátékok főszereplőjére, de úgy tűnik, hogy legalább megpróbálják most orvosolni a hibát, hiszen a rendező megerősítette, hogy újrarajzolják a karaktert.

Köszönöm a támogatást és a kritikákat. Az üzenet hangos és tiszta… nem vagytok boldogok a dizájnnal, s változtatást akartok. Meg fog történni. A Paramount és a Saga stúdiónál elkötelezett mindenki, hogy a lehető legjobb formáját hozzuk ki a karakternek…

A karaktert teljes egészében számítógépes-effektekkel keltették életre, így a szemek, a fogak és a karok megváltoztatásával a teljes filmkockát újra kell tervezni, így Fowler rendező kijelentése túl optimistán hangzik. A munkára mindösszesen hat hónapja maradt a stúdiónak, hiszen a Sonic, a sündisznó bemutatóját november 8-ára tűzték ki, azonban lehet, hogy nem fogják elkapkodni az utómunkát, és még egy kis csúszás is belefér, hiszen alig egy héttel korábban fogják bemutatni a Terminátor: Sötét végzet című folytatást.

Sonic, a sündisznó

Total
5
Shares
Previous Article

Orvos véleménye a Mortal Kombat 11-ről

Next Article
The Batman

A The Batman forgatókönyve miatt csúszhat a forgatás

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!