Sonic, a sündisznó

Várhatóan hamarosan bejelentik a Sonic, a sündisznó második részét

A Sonic, a sündisznó kezdeti nehézségeit sikerült leküzdeni a karakter újratervezésével, és a videojáték adaptációk között az egyik legerősebb volt.

A Sonic, a sündisznó kezdeti nehézségeit sikerült leküzdeni a karakter újratervezésével, és a videojáték adaptációk között az egyik legerősebb volt.

A Sonic, a sündisznót eredetileg 2019 őszén mutatták volna be, azonban az első előzetest látva a rajongók felhördültek Sonic kinézetén, ezért a stúdió és a rendező lefújta a bemutatót, és visszatértek a tervezőasztal mögé. A nagy munka az eredményen is meglátszott, hogy megfogadták a rajongók tanácsait, és egy olyan karaktert sikerült alkotni, ami méltó lett a videojátékhoz, s ezzel együtt a siker is jött. A filmet sikerült bemutatni még a koronavírus-járvány előtt, s világszerte $300 milliót hozott a stúdiónak, ami egyben megágyazott a folytatás előtt is.

A film végén két stáblista végi jelenet is helyet kapott, ami egyértelműen a második részt vezette fel, ám a Paramount Pictures közleményt még nem adott ki a folytatásról. Elemzők szerint a stúdió azért nem jelentette még be a második részt, mert szeretnék megvárni a film lemezes eladásainak számát. A film már elérhető digitális formában, de csak május 19-én jelenik meg DVD és Blu-ray formában.

Jeff Block, egy ismert box office elemző úgy fogalmazott a USA Today lapnak, hogy a stúdiónak nincs más választása, folytatnia kell a sorozatot, hiszen nincs más franchise, amire építhetne perpillanat:

Egy folytatás a küszöbön van a Paramount Pictures számára, mert feltétlenül szükségük van az új franchisera… Egy bejelentést várnék olyan hamar, amint a világ a megszokott kerékvágásban kerül ismét.

Köszönhetően a Sonic, a sündisznónak a videojáték adaptáció fellángolt Hollywoodban. […] és még több nagyszerű karaktert lehet bemutatni, és még több történetet lehet elmesélni.

Itt egyértelműen Tails vendégszerepére utalt a film végén, ami hasonlóan 1992-ben a Sonic the Hedgehog 2 számítógépes játékban mutatott be a SEGA. Azóta a Sonic kalandjainak állandó szereplőjévé vált, és már a filmvásznon is megágyaztak a karakter előtt. Már csak meg kell várnunk a bejelentést, amiben feltételezhetően Robotnik is visszatér majd.

Total
6
Shares
Previous Article

Mától elérhető a Dragon Ball Z: Kakarot első kiegészítője

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Sötét Rey koncepciós rajzokat osztották meg a Skywalker kora terveiből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!