Főoldal Sorozatok Már forog a Sonic, a sündisznó spinoff-sorozata, főszerepben Knuckles
Sorozatok

Már forog a Sonic, a sündisznó spinoff-sorozata, főszerepben Knuckles

A bejelentéshez kaptunk szereplőgárdát is, hogy kik játszanak Knuckles sorozatában.

566
Sonic, a sündisznó 2.
Forrás: Paramount Pictures

A sorozatról korábban már beszéltek, de egy ideje csend volt a projekt körül, ma reggelre azonban megerősítették, hogy hivatalosan is elkezdődött a Paramount+ Knuckles tévésorozatának forgatása, és a Sonic, a sündisznó spin-off sorozatának szereplőgárdájáról is lehullt a lepel. A szereplőgárdát erősíti Adam Pallyvel, Rory McCann-nel, Tika Sumpterrel és még sokan mások.

A Variety megtudta, hogy Idris Elba főszereplésével készülő spinoff-sorozat egészen impozáns szereplőgárdát kapott, és tegnap óta már Londonban forgatják. Az először tavaly februárban olvashattunk a sorozatról, hogy a Sonic, a sündisznó 2. után Elba visszatér Knuckles szerepében, és Adam Pally (Happy Endings – Fuss el véle!) is csatlakozik hozzá, aki a filmekből ismert Wade Whipple szerepében tér vissza. Ő lesz a sorozat egyik kulcsszereplője, mivel a sorozat leírásából kiderült, hogy Knuckles “beleegyezik, hogy Wade-et a pártfogoltjaként képezze ki, és megtanítsa neki az echidna harcosok módját”.

A sorozat a mozifilm eseményei és a franchise közelgő harmadik része (amely 2024. december 20-án kerül a mozikba) között játszódik. A visszatérő szerepekben továbbá Edi Patterson (Az erényes Gemstone-ék), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Ne nézz fel!) és Ellie Taylor (Ted Lasso) is szerepet kapott. Rory McCann (Trónok harca) vendégszerepelni fog Tika Sumpter mellett, utóbbi Maddie-ként tér vissza. A további szereposztásokat várhatóan később jelentik be.

A Sonic, a sündisznó 2. írója, John Whittington írta Knuckles pilotját, és a sorozat vezető írója és executive producere is egyben. Brian Schacter és James Madejski szintén tagja a sorozat írói csapatának. Jeff Fowler, a Sonic, a sündisznó mindkét filmjének rendezője fogja irányítani a pilot epizódot és a sorozat executive producere lesz. Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone és Carol Banker rendezi a további epizódokat.

A Sonic, a sündisznó és folytatása több mint 405 millió dolláros bevételt hozott globálisan a jegypénztáraknál, így nem meglepő, hogy a franchise a mozifilmek mellett tévésorozattal is bővül. Bemutatási dátumot még nem jelentettek be, de arra számítunk, hogy még a harmadik film előtt érkezik, jövő karácsonykor.

Knuckles
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események