Sonic, a sündisznó

Elhalasztották a Sonic, a sündisznó bemutatóját, hogy legyen idő újradizájnolni a címszereplőt

Nagy felháborodás fogadta a Sonic, a sündisznó első előzetesét, melyben a rajongók a címszereplő kinézetét bírálták, azonban a rendező meghallgatta a rajongók kérését.

Nagy felháborodás fogadta a Sonic, a sündisznó első előzetesét, melyben a rajongók a címszereplő kinézetét bírálták, azonban a rendező meghallgatta a rajongók kérését.

Ahogy már a bevezetőben is írtuk, a Sonic, a sündisznó első előzetese nagy felháborodást váltott ki a Sonic karakter szerelmeseiből, a rajongók szó szerint kikezdték az élőszereplős feldolgozást, amiért a címszereplő több ponton is eltért a megszokott kinézettől. A rajongók azt sérelmezték leginkább, hogy az élőszereplős feldolgozásnak hála túlzottan realisztikus megjelenést kapott a címszereplő. Ezt követően Jeff Fowler rendező közösségi oldalán üzent a rajongóknak, hogy köszönik a rengeteg visszajelzést, meghallgatták azokat, és újradizájnolják a főszereplőt. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Jeff Fowler “]Köszönöm a támogatást és a kritikákat. Az üzenet hangos és tiszta… nem vagytok boldogok a dizájnnal, s változtatást akartok. Meg fog történni. A Paramount és a Saga stúdiónál elkötelezett mindenki, hogy a lehető legjobb formáját hozzuk ki a karakternek…[/penci_blockquote]

A napokban Fowler ismét Twitteren üzenet a rajongóknak, hogy a Sonic, a sündisznó bemutatóját kénytelenek voltak három hónappal eltolni, így az eredetileg novemberre kitűzött premierre csak 2020. februárjában kerül sor. A döntést azzal indokolta a rendező, hogy a vizuális-effektekért felelős csapatnak maradjon elég ideje újrarajzolni a főszereplőt, ami valószínűleg már hű marad a rajzfilmek és a játékok dizájnjához, hiszen egy olyan képet posztoltak a bejelentés mellé, amelyen Sonic egy fehér kesztyűt visel – még ez a kellék is hiányzott a karakterről az előzetesben.

Egy kicsit több időbe fog telni, hogy egy pont jó Sonicot alkossunk.

Sonic egyelőre megmentette a világunkat, ugyanis 2019-ben biztosan nem látjuk a SEGA élőszereplős feldolgozását, de hogy 2020-ra milyen esélyekkel vág neki a film, az nagyban függ majd az új kinézettől is.

A Sonic, a sündisznó amerikai bemutatója 2020. február 14-én lesz.

Total
8
Shares
Previous Article
Hang nélkül

Hónapokkal korábban válthatunk jegyet a Hang nélkül második részére

Next Article

Még a nyáron kiderül a három legfontosabb dolog a Stadiáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!