Főoldal Filmek Jeff Fowler bejelentette, hogy a mai nappal megkezdődött a Sonic, a sündisznó 2. forgatása
Filmek

Jeff Fowler bejelentette, hogy a mai nappal megkezdődött a Sonic, a sündisznó 2. forgatása

Már forog a Sonic, a sündisznó 2.

536
Sonic, a sündisznó
Forrás: Paramount Pictures

Egy évvel azután, hogy a Sonic, a sündisznó berobbant a mozikba, már a folytatáson dolgoznak. Nem túlzás kijelenteni, hogy a nyögvenyelős kezdés után nem várt sikert hozott a tavaly februárban bemutatott adaptáció. Mikor bemutatták az első előzetest 2019 tavaszán, a rajongók kiakadtak Sonic kinézetén, de a rendező kézben tartotta a dolgot, s megfogadta a rajongók véleményét.

Az elmúlt hetekben már több alkalommal is hírt kaptunk a folytatásról, a mai nappal pedig a Paramount Pictures és Jeff Fowler rendező megkezdte a munkát a második részen. Miközben semmilyen szereplőválogatásról nem számolt be a rendező, az Emmy-győztes Ben Schwartz közben megerősítette, hogy Sonic hangjaként visszatér a folytatásban is, és várhatóan a kétszeres Golden Globe-díjas Jim Carrey (Dr. Robotnik), James Marsden (Tom Wachowski), Tika Sumpter (Maddie Wachowski) és Lee Majdoub (Agent Stone) is visszatér.

Még év elején jelentették be, hogy milyen címen fog érkezni az új rész, de abból a kis videóból nemcsak a film címét és a premier időpontját tudtuk meg, hanem egy rejtett utalást is kaptunk egy népszerű karakterre. Viccesen elrejtettek egy húsvéti tojást (a két farok) a címben, ami egyértelműen Sonic barátjára, Tailsre utal. A nagy népszerűségnek örvendő rókával már az első rész stáblista utáni jelenetében is találkoztunk, amiből sokan nem másra gondoltak, minthogy fontos szerepet kap majd a második részben. Sajnos azonban nem kaptunk utalást egy másik karakterre.

Tavaly év végén jött a hír, miszerint Tails mellett szerepet kap egy másik nagy népszerű karakter is. Knucklesről van szó, akiről először télen olvashattunk, majd idén is kaptunk hírt a karakter szerepéről, állítólag Jason Momoát szemelték ki erre a szerepre. Hivatalosan nem erősítették még ezt, ahogy azt sem, hogy Tails valóban társszereplője lesz-e a folytatásnak, bár a filmcím erősen utalt erre.

A filmet 2022. április 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események