Sonic, a sündisznó 2.

Egy Knuckles spin-off sorozatot jelentettek be Idris Elba főszereplésével

Születőben van a Sonic filmes univerzuma.

A Sonic, a sündisznó 2. része csak áprilisban jön ki a mozikba, de a Sega és a Paramount Pictures máris úgy döntöttek, hogy bővítik ezt az univerzumot, és gyorsan el kell készíteni egy spinoff-sorozatot, főszerepben Sonic egyik aljas ellenfelével a főszerepben, akit Idris Elba fog szinkronizálni a második részben.

A Deadline értesülései szerint már fejlesztés alatt áll a Sonic, a sündisznó 3. része is. Nem mellesleg egy Knuckles spin-off sorozat is készül a Paramount+ streamingszolgáltatóra, amelynek főszereplője Idris Elbától kölcsönzi hangját.

“Örömmel jelentjük be, hogy aktívan fejlesztjük a harmadik Sonic mozifilmet és az első élőszereplős Sonic-sorozatot a Paramount Plus számára. A Paramounttal figyelemre méltó partnerséget alakítottunk ki, és izgatottan várjuk, hogy tovább bővíthessük velük a Sonic, a sündisznó franchise-t” – mondta Haruki Satomi, a Sega vezérigazgatója egy nyilatkozatban.

Elbával legutóbb James Gunn a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag című filmben láttuk, legközelebb pedig az április elején érkező a Sonic, a sündisznó 2.-ben lesz hallható Knuckles szerepében. A Knuckles főszereplésével készülő élőszereplős Paramount+ sorozatot a tervek szerint 2023-ban fogják bemutatni majd a platformon. A karaktert már láttuk előzetesben, hétfőn virradóra pedig Super Bowl nagyszünetében kaptunk egy rövid tévéreklámot is, amiben Elba és Sonic epikus harcába kaptunk egy rövid kis betekintőt.

A folytatásban Knuckles mellett visszatér Jim Carrey által megformált Mr. Robotnyik, ám új néven ismerheti meg a világ, ezúttal Dr. Eggman, a zseniális gonosztevő, aki egy másik dimenzióból tért vissza, hogy bosszút álljon és ellopjon néhány smaragdot. Sajnos Robotnyik ezúttal nincs egyedül, hiszen az őrült tudóssal társult Knuckles, hogy közösen győzzék le Sonicot. A kiszivárgott szinopszis is ezt erősíti, hogy Knuckles ezúttal a rossz oldalra áll, de ismerve a karaktert, nem lepődnénk meg, ha egy ponton Jim Carrey karaktere ellen fordulna, mivel a film a videójáték 2-3. sztoriját dolgozza majd fel.

https://twitter.com/paramountplus/status/1493706463704858625?s=20&t=XphznFIvr4BC-tcU-hRGEw

A folytatásban visszatér az első rész szerepében James Marsden és Tika Sumpter, mint Tom és Maddie Wachowski. Emellett Lee Majdoub is visszatér Stone ügynök szerepében. A közelgő filmben feltűnik még Adam Pally, Natasha Rothwell és Shemar Moore is. Magukon a szereplőkön kívül visszatér még az első rész kreatív csapata is, név szerint Jeff Fowler a rendező és az írók, Pat Casey, Josh Miller és John Whittington.

Total
2
Shares
Previous Article
Transformers

A Transformers: A fenevadak kora egy trilógia első része

Next Article
Sonic, a sündisznó 2.

Fejlesztés alatt áll a Sonic, a sündisznó 3. része

Related Posts