Főoldal BREAKING Kiderült, hogy mikor játszódik a következő Star Wars-film
BREAKINGFilmek

Kiderült, hogy mikor játszódik a következő Star Wars-film

Minden tekintet a messzi-messzi galaxisra szegeződik most, hiszen a legendás Skywalker sorozat végéhez ért, új történettel kell előállni a Disneynek.

474
Star Wars

Minden tekintet a messzi-messzi galaxisra szegeződik most, hiszen a legendás Skywalker sorozat végéhez ért, új történettel kell előállni a Disneynek.

A tavalyi Chicago-i Star Wars Celebration alatt kaptak szárnyra az első pletykák, hogy Claudia Gray, Justina Ireland, Daniel José Older, Cavan Scott és Charles Soule kreatív csapat egy titokzatos „Project Luminous” projekten dolgozik, ami könnyen elképzelhető, hogy a következő Star Wars-film alapját jelenti, amit a Disney 2022 decemberére jegyzett.

Lassan kezd összeállni a kép, hogy a Lucasfilm miért kérte fel a Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-t egy Star Wars-film készítésére, mert a Disney terve, hogy a Marvel Moziverzumhoz hasonló Star Wars univerzumot szeretne kiépíteni, melyben nem egy trilógiára építenének, hanem több önálló filmre, ahogy a Marvelnél látjuk. A legfrissebb hírek szerint a Lucasfilm egy teljesen új sorozatot tervez elindítani képregények, könyvek, videojátékok és filmek formájában, aminek sztorija 300-400 évvel a Skywalkerek előtt játszódik.

A MakingStarWars értesülései szerint a galaxis Ismeretlen Régiójának felfedezésére fókuszál, főszerepben pedig egy csoport jedivel, akik útjuk során különféle ellenséggel találják szembe magukat. Úgy hangzik, hogy ez a Jedik és a Sith-ek eredetére adhat választ, és a szóban forgó Star Wars saga az Óköztársaság (High Republic) idején játszódik majd. Nagyon úgy tűnik, hogy a Trónok harca készítői, D.B. Weiss és David Benioff készítők is ehhez az új korszakhoz kapcsolódó sorozaton dolgoztak távozásuk előtt. Arról is beszélnek, hogy ezekből a filmekből többet megtudunk majd Darth Bane hírhedt Sith Kettő szabályáról is, ami kimondja, hogy egyszerre csak két Sith lehet: egy mester és egy tanítvány. Sőt, Yoda mester egy fiatalabb alakja is megjelenik majd ebben az új sorozatban.

Kathleen Kennedy korábban olyan megjegyzést tett, hogy a Lucasfilm terve most túlmutat a trilógiákon, amit akkor úgy értelmeztünk, hogy nem trilógiákat készítenek majd, hanem önálló részeket, de a mostani értesülés szerint egy összefüggő univerzumot szeretnének kiépíteni. De vajon a Star Wars rajongók felkészültek egy ilyen filmes univerzumra? Az új Star Wars hullám első felvonása jövő év elején érkezhet egy videojáték formájában.

Knights of the Old Republic
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...