Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy szerint a Lucasfilm jövőbeli tervei túlmutatnak a trilógiákon, de nem felejtik el az új karaktereket

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Star Wars franchise jövőjéről beszélt, amiben úgy fogalmazott, hogy a trilógiájuk már a múlté.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Star Wars franchise jövőjéről beszélt, amiben úgy fogalmazott, hogy a trilógiájuk már a múlté.

A Lucasfilm jelenlegi elnöke az elmúlt hetekben több dolgot is elárult a Star Wars franchise jövőjéről, köztük, hogy valójában mi vezetett ahhoz, hogy végül Colin Trevorrow távozott a IX. rész éléről, mit gondol George Lucas azon mondásáról, melyben unalmasnak nevezte az új trilógiát.

A Los Angeles Times készített portrécikket Kathleen Kennedyvel, aki hosszasan beszélt a franchise jövőbe mutató terveiről, hogy a Skywalker kora után mi vár ránk. Kennedy megerősítette többek között, hogy az alapvető döntéseket a bemutató után fogják megvitatni, azonban nem tervezik, hogy az új trilógia karaktereit elfelejtik, ugyanakkor a stúdió túlmutat a trilógiákon, vagyis lehet hogy a jövőben inkább egyrészes kalandokra korlátozzák a történeteket.

Úgy gondolom, hogy ez nyitottabb képet ad nekünk a történetmesélésről és nem zár be minket ebbe a háromfelvonásos struktúrába. Nem lesz néhány befejezett szám, és nem egy dobozba fogjuk illeszteni azt. Igazából engedni fogjuk, hogy a történet diktálja azt.

Ez úgy hangzik, mintha megváltoztak volna a korábbi tervek, mikor Rian Johnson és a Trónok harca készítői bejelentkeztek egy-egy új trilógiára. Végül David Benioff és D.B. Weiss távoztak a Lucasfilmtől, miután egy nagyobb volumenű projektre szerződtek a Netflixnél, s nem maradt idejük, hogy kidolgozzák a trilógiát. Johnson pedig csak hiteget, hogy még mindig trilógián dolgozik, ám a legutóbbi hírek szerint mégsem az ő filmjét fogják bemutatni 2022-ben, hanem vagy Jon Favreau vagy Dave Finoli kap lehetőséget a The Mandalorian után.

Total
11
Shares
Previous Article

Itt a Star Wars Battlefront 2 update amire vártunk

Next Article

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!