Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy elárulta, hogy eredetileg miért távozott a Skywalker kora rendezője

Colin Trevorrow és Kathleen Kennedy között kreatív különbség alakult ki, de most már tudjuk, hogy mi vezetett ahhoz.

Colin Trevorrow és Kathleen Kennedy között kreatív különbség alakult ki, de most már tudjuk, hogy mi vezetett ahhoz.

2015-öt írunk. A Star Wars: Az ébredő Erő kasszát robbantott. Bejelentik az új trilógia második és harmadik rész rendezőit, Rian Johnson és Colin Trevorrow személyében, azonban a Jurassic World franchise direktora nem élte meg, hogy kamerák mögé üljön, hiszen Kathleen Kennedy még a forgatás előtt kirúgta.

Az utolsó Jedik munkálatai közben Kathleen Kennedy és a Lucasfilm több tagja is rádöbbent, hogy nem Colin Trevorrow a megfelelő ember a Skywalker-saga utolsó részének elkészítésére. Trevorrow és Derek Connolly többször is átírta a forgatókönyvet, de egyszer sem nyerte el a stúdió tetszését, végül 2017 szeptemberében a rendező és Kennedy közös bejelentésben számoltak be, hogy Trevorrow visszalép a Skywalker kora rendezésétől, helyét pedig J.J. Abrams veszi át.

Most hogy a Skywalker kora turné lassan a végéhez ér, Kathleen Kennedy is szóhoz jutott, aki az io9 lapnak elárulta, hogy többek között az vezetett Colin Trevorrow menesztéséhez, hogy a rendezőnek teljesen más elképzelései voltak, mint amit a stúdió elvárt.

Colin Trevorrow azután kapott munkát a Lucasfilmnél, hogy áttörő sikert ért el a Jurassic World, ami logikus lépésnek tűnt Kathleen Kennedytől, hiszen a franchise folytatása mind kritikákban, mind pedig anyagilag jól szerepelt. Ugyanakkor a dolgok gyorsan rosszra fordultak, Trevorrow rövid idő alatt nagy egóra tett tanúbizonyságot, a Henry könyve bukása is rosszkor jött, és két dudás nem fér meg egy csárdában alapon egyikőjüknek menni kellett.

Végül azt is megtudtuk, hogy Trevorrow története teljesen más irányban folytatódott volna, mint amit Kennedy és Abrams kidolgozott az új trilógia elején, de ennek ellenére is írói kreditet kapott Connollyval a film végén, ami azt bizonyítja, hogy Abrams számos ötletet meghagyott a forgatókönyvben.      

Total
17
Shares
Previous Article
Kevin Feige

[CCXP 19] Kevin Feige új képeket mutatott be a WandaVison és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatokból

Next Article
Free Guy

[CCXP 19] Bemutatták a Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guy első előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!