Star Wars: Episode IX

Új forgatókönyvírót kapott a Star Wars: Episode IX

Érik az újabb meglepetés? Valami nincs rendben Colin Trevorrow Star Wars 9-es forgatókönyvével sem.

Érik az újabb meglepetés? Valami nincs rendben Colin Trevorrow Star Wars 9-es forgatókönyvével sem.

A The Hollywood Reporter percekkel korábban arról írt, hogy a Lucasfilm stúdió Jack Thorne írót kérte fel, hogy írjon egy új forgatókönyvet az új trilógia befejező részéhez, a Star Wars: Episode IX. epizódhoz. Egyelőre nem tudni, hogy mi állhat a döntés mögött, de elképelhető, hogy a stúdió Colin Trevorrow rendező legutóbbi filmje, a The Book of Henry bukása miatt kér segítséget egy nála jóval tapasztaltabb személytől. (A The Book of Henry nagyon csúnyán leszerepelt a kritikusok és nézők előtt is.)

Thorne rendkívül nehéz feladatot kapott, hiszen korábban a stúdió már bejelentette, hogy a kilencedik Star Wars-filmet jövő januárban kezdik forgatni. Ez azt jelenti, hogy Thornenak kevesebb mint fél éve maradt, hogy összehozzon egy tökéletes befejezést Rian Johnson által írt és rendezett a Star Wars: Az utolsó Jedik nyolcadik fejezethez. Pusztán csak találgatások vannak, miért kell Colin Trevorrow és Derek Connolly szkriptjét átírni a forgatás előtt. De abban biztosak vagyunk, hogy Trevorrow utolsó munkája nagy szerepet játszik ebben. Bízunk a film mögött meghúzódó kreatív csapatban, akik felügyelik a munkákat.

Thorne olyan nagy sikerű brit televíziós műsorokat szerzett már, mint a The Fades, a The Cast-Offs, a The Last Panthers, vagy a National Treasure, következő filmje pedig a Wonder lesz, melyben Julia Roberts és Jacob Tremblay is szerepet vállal.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. május 24-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Ian McShane csatlakozott a Hellboy: Hellboy: Rise of the Blood Queen reboothoz

Next Article

Kiderült a Bond 25 munkacíme, főellensége és a forgatási helyszínek is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!