Bob Iger

Bob Iger szavai alapján a Disney csak most kezdi kiaknázni a Star Wars lehetőségeit

Hiába a lassabb tempó, hiába a sok elkaszált antológiafilm, a Disney csak most kezdi feltérképezni a Star Wars univerzumban rejlő lehetőségeket.

Hiába a lassabb tempó, hiába a sok elkaszált antológiafilm, a Disney csak most kezdi feltérképezni a Star Wars univerzumban rejlő lehetőségeket.

A Disney éppen most zárta le a Star Wars univerzum egyik legfontosabb történetét a Skywalker korával, illetve a Disney+ streamingszolgáltatón futó The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat első évada is a végéhez ért, ám Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója szerint csak most kezdik igazán felfedezni a messzi-messzi galaxisban rejlő lehetőségeket.

A Lucasfilm felvásárlásával a rajongókban többször is felmerült a kérdés, hogy a Disney miért vásárolta meg a Star Wars franchiset, hiszen több kritika is érte a Disney érában készült alkotásokat, a forgatások rendszerint botrányoktól hangosan teltek. Kathleen Kennedy nem bizonyult jó elnöknek a Lucasfilm élén, ugyanakkor Bob Iger arról beszélt a Starney Showban, hogy a franchise hamarosan szárnyalni fog.

A Disney elnöke elárulta, hogy mennyire elégedett a Star Wars-szal (anyagi megfontolásból biztosan elégedett lehet), és a rajongók mire számíthatnak az elkövetkező években, hogy a legendás Skywalker sorozat a végéhez ért:

Érdekes, hogy az interjú alatt többször is a „hosszútávú” kifejezést használta Iger, miközben a franchise felvásárlása után a rajongók gyorsan rámutattak az egyik alapvető hibára, mégpedig hogy a Disney úgy szaladt bele a franchiseba, hogy nem mérték fel, mivel jár új Star Wars-filmeket készíteni. Az elmúlt két évben másról sem lehetett olvasni, mint csalódott rajongók megjegyzéseiről, persze fontos ismét elmondanunk, hogy ilyen nagy rajongói táborral bíró franchise esetében mindig lesznek elégedetlen nézők.

A következő években tévésorozatok kapnak kulcsszerepet, folytatódik a The Mandalorian, érkezik az Obi-Wan Kenobi és a Zsivány Egyesből Cassian Andror is önálló sorozatot kap, mozifilmet legközelebb csak 2022 decemberében mutatnak be a nagyérdeműnek.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon.

Total
2
Shares
Previous Article

Silent Hill 2 HD verzió jöhet?

Next Article
Fekete Özvegy

Ekkor érkezik a Fekete Özvegy-film második előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!