Image default
Filmek

John Boyega fénykardot ragad a Star Wars: Episode IX részben?

John Boyega közösségi médiában tett utalást arra, hogy a Star Wars: Episode IX befejező részében Finn ismét fénykardozhat.

Még javában tartanak a Star Wars: Episode IX munkálatai, hiszen J.J. Abrams rendező csak augusztus elején kezdte forgatni az új trilógia befejező részét, miután Colin Trevorrow direktort kirúgták és Az ébredő Erő rendezője visszatért, hogy Chris Terrio társ-forgatókönyvíróval megírják a befejező rész történetét.

Mint ismert a következő rész a Skywalker család utolsó tagja, több rész nem készül ebből, de a rajongóknak akkor sem kell szomorkodniuk, hiszen a Lucasfilm számos új alkotást bejelentett már. Nem feledkezhetünk meg Rian Johnson teljesen új trilógiájáról és a Trónok harca rendezőinek új filmjéről sem, és ugye még ott vannak az antológiafilmek is, bár itt a Boba Fett-filmet törölték.

A napokban azonban egy rajongó Twitteren keresztül üzent a színésznek, reméli Finn a folytatásban igazán brillírozni, és egy igazi rosszfiú lesz, aki Az ébredő Erő után ismét fénykardot ragad.

Boyega a válaszban utalást tett, de nyilvánvalóan nem a fénykardos részre, hanem hogy mennyire rosszfiú lesz a kilencedik epizódban. A hetedik részben Maz Kanata adta át Anakin és Luke Skywalker kék fénykardját még, bár eredetileg a fegyvert Reynek szerette volna átnyújtani, azonban a lány megijedt, s visszautasította. A fénykard így került Finnhez, aki Kylo Rennel vívott harcában súlyosan megsérült, de szerencsés módon túlélte, hogy Az utolsó Jedikben még az első résznél is fontosabb szerepet játszott.

A Star Wars: Episode IX amerikai bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Még több a témában...

Júniusban döntenek, hogy mi lesz a harmadik Star Wars antológiafilm

Kévés Bence Mihály

Kövesd velünk élőben a Star Wars Celebration második napját is!

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Szivárogtatnak a Star Wars: Episode IX-ből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább