John Boyega fénykardot ragad a Star Wars: Episode IX részben?

John Boyega közösségi médiában tett utalást arra, hogy a Star Wars: Episode IX befejező részében Finn ismét fénykardozhat.

John Boyega közösségi médiában tett utalást arra, hogy a Star Wars: Episode IX befejező részében Finn ismét fénykardozhat.

Még javában tartanak a Star Wars: Episode IX munkálatai, hiszen J.J. Abrams rendező csak augusztus elején kezdte forgatni az új trilógia befejező részét, miután Colin Trevorrow direktort kirúgták és Az ébredő Erő rendezője visszatért, hogy Chris Terrio társ-forgatókönyvíróval megírják a befejező rész történetét.

Mint ismert a következő rész a Skywalker család utolsó tagja, több rész nem készül ebből, de a rajongóknak akkor sem kell szomorkodniuk, hiszen a Lucasfilm számos új alkotást bejelentett már. Nem feledkezhetünk meg Rian Johnson teljesen új trilógiájáról és a Trónok harca rendezőinek új filmjéről sem, és ugye még ott vannak az antológiafilmek is, bár itt a Boba Fett-filmet törölték. [penci_related_posts title=”Még több Star Wars-tartalom…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”undefined” displayby=”recent_posts” orderby=”date”]

A napokban azonban egy rajongó Twitteren keresztül üzent a színésznek, reméli Finn a folytatásban igazán brillírozni, és egy igazi rosszfiú lesz, aki Az ébredő Erő után ismét fénykardot ragad.

Boyega a válaszban utalást tett, de nyilvánvalóan nem a fénykardos részre, hanem hogy mennyire rosszfiú lesz a kilencedik epizódban. A hetedik részben Maz Kanata adta át Anakin és Luke Skywalker kék fénykardját még, bár eredetileg a fegyvert Reynek szerette volna átnyújtani, azonban a lány megijedt, s visszautasította. A fénykard így került Finnhez, aki Kylo Rennel vívott harcában súlyosan megsérült, de szerencsés módon túlélte, hogy Az utolsó Jedikben még az első résznél is fontosabb szerepet játszott.

A Star Wars: Episode IX amerikai bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Total
5
Shares
Previous Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration játék 1. rész

Next Article
Godzilla

A héten kezdik a Godzilla vs. Kong munkáit

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!