x
Filmek

Jeffrey Dean Morgan még mindig Batman akar lenni a The Flash-filmben

Ő akar lenni Thomas Wayne.

Jeffrey Dean Morgan még mindig Batman akar lenni a The Flash-filmben
  • Publishedmájus 8, 2021

A The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan még nem mondott le vágyáról, hogy ő legyen Thomas Wayne a The Flash című filmben, ugyanakkor elismerte, hogy lassan kifut az időből. A színész még 2016-ban mutatkozott be Thomas Wayneként a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben.

Azóta többen abban a reményben voltak, hogy látjuk még ebben az ikonikus szerepben Morgant. Felcsillant a remény, amikor bejelentették Flash önálló filmjét, amiről később kiderült, hogy megnyitja a DC Moziverzum multiverzumát, egyszóval a lehetőségek határtalan kombinációját. Sokáig a Flashpoint címen futott a projekt, ami a 2011-ben megjelent képregényt vette volna alapul, amiben Thomas Wayne kiemelt szerepet játszott a történetben.

Tavaly azonban minden remény szertefoszlott, hogy Jeffrey Dean Morgan Thomas Wayne szerepében visszatérjen, amikor kiderült, hogy Michael Keaton tárgyalásokat folytat, hogy Batman szerepében visszatérjen a The Flashben. Bár a cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják, várhatóan Keaton Batmanje veszi át Thomas Wayne helyét. Morgan nem mondott le a visszatérésről, továbbra is készen áll a karakter megformálására.

A CinePOP készített interjút a színésszel, és arról kérdezték, hogy még mindig szeretné eljátszani a karaktert, ugyanakkor elismerte, hogy lassan kifut az időből.

A listám tetején mindig Batman áll, mindig is ő volt a kedvenc szuperhősöm. A Flashpointról beszélni pedig nagyon szórakoztató volt, sokat kérdeztek erről. Imádom a Flashpoint sztorit. Ki tudja? Ki tudja a DC-nél? Ki tudja, hogyan működnek ezek a franchise-ok? Azt hiszem, van még egy-két évem, aztán túl öreg leszek, és utána kizárt. Szóval, nézd, én itt vagyok. Mindenki tudja, hogy benne vagyok. Öt éve azt mondom már, hogy elérhető vagyok. Majd meglátjuk, mi lesz. Annyi szuperhős van.

Jeffrey Dean Morgan

Azt már korábbról tudjuk, hogy két Batman is szerepet kap a filmben, Michael Keaton és Ben Affleck alakításában, valamint Muschietti közösségi oldalán jelentette be azt is, hogy a fiatal Sasha Calle színésznő Supergirl szerepében mutatkozik be. Néhány hete pedig tudjuk, hogy Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet alakító Kiersey Clemons is visszatér. Sajnos azonban Billy Crudup nem tudta vállalni szerepét, így újra kellett osztani a főhős apjának szerepét.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.