James Gunn

James Gunn még nem beszélt Mark Hamill-lel A galaxis őrzői vol. 3. szerepéről

Egy időben Mark Hamill és James Gunn a rajongók előtt udvaroltak egymásnak, majd egy találkozót is megbeszéltek, ami végül elmaradt.

Egy időben Mark Hamill és James Gunn a rajongók előtt udvaroltak egymásnak, majd egy találkozót is megbeszéltek, ami végül elmaradt.

James Gunn a közelmúltban leginkább azzal kerül mindig a figyelem középpontjába, hogy szeret szerepelni a közösségi médiában. A Disney éppen ezért rúgta ki múlt nyáron, hiszen karrierje elején bántó és sértő megjegyzéseket tett, azonban a rendező sokat változott – ezt nem komolyodásnak neveznénk -, és mintha mi sem történt volna, továbbra is aktív maradt a különféle felületeken.

2018 telén James Gunn és Mark Hamill a rajongók előtt beszélték meg, hogy összehoznak egy találkozót és a rendező még attól sem zárkózott el, hogy Luke Skywalkerrel azonosított színésznek szerepet osszon A galaxis őrzői vol. 3. részében. A dolgot egy időre megbélyegezte Gunn kirúgása, de miután Alan Horn megbocsátott a rendezőnek, újra felmerült, hogy Hamill a messzi-messzi galaxisban tett sétája után a Marvelnél is megvesse a lábát.

A direktor Instagram-oldalán tartott kérdezz-felelek élő bejelentkezést, ahol egy rajongó odaszögezte a kérdést, hogy Mark Hamill szerepet vállal-e a franchise harmadik részében. A jelek szerint azonban erre nem kerül sor, bármennyire is jó barátok, Mark Hamill nagy valószínűséggel nem kap szerepet a filmben. De okosabbak csak a bemutató után leszünk, addig bármi megtörténhet.

James Gunn jelenleg a DC-nél a The Suicide Squad-filmen dolgozik, és majd csak utána foglalkozik az Őrzőkkel. Akik már kaptak történetet, azonban úgy tudni, hogy a Végjáték fordulatai és az időközben bejelentett Thor: Szerelem és mennydörgés után kisebb módosításra szorul a történet. Eközben a rajongók továbbra is azon agyalnak, hogy Adam Warlock vagy Evolúció Mestere kap szerepet a folytatásban.

James Gunn
Total
15
Shares
Previous Article

Tervrajzokon a Dual Shock 5

Next Article
Jégvarázs 2

KRITIKA: Jégvarázs 2.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!