Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn átírhatja A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Korábban James Gunn rendező már elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvével, de most úgy tűnik, hogy egy másik szkriptet készít a filmhez.

James Gunn testvére, Sean Gunn egy nemrégiben készített interjúban elárulta a comicbook.com lapnak, hogy nem lepődne meg azon sem, ha A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét menet közben módosítanák. Sean Gunn, aki egyszerre játssza Mordályt és a Kraglint a következőt mondta:

Tudom, ti is tudjátok… Szerintem a testvérem megcsinálhatja… egy másik történetet is írhat, ha így lenne, akkor elolvasnám azt a verziót.

James Gunn a kirúgása előtt 2018-ban már elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvével, amiből a Marvel Studios elkészítette volna a filmet. Azonban sok idő eltelt azóta, így nem kizárt, hogy a Bosszúállók: Végjáték eseményei és a bejelentett Thor: Thunder and Love után pici módosításra szorul a harmadik rész története, amiről mint kiderült, hogy a Thor 4. rész után játszódik majd. A rendező jelenleg a Warner Bros. és a DC színei alatt készíti a The Suicide Squad franchise legújabb részét, de egy kiszivárgott 5. fázis menetrendnek köszönhetően legalább tudjuk, hogy nem kell sokat várnunk A galaxis őrzői harmadik részére, hiszen a tervek szerint 2022-ben mutatják be.

Még több a témában...

Jon Favreau, vagyis Happy Hogan is visszatér a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

Szinkronos előzetest kapott a Bosszúállók: Végjáték

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] [FRISSÍTVE] A ’90-es években fog játszódni a Marvel Kapitány

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább