Wide Screen
Image default
Filmek

Mark Hamill szerephez jut A galaxis őrzői vol. 3.-ban?

Mark Hamill a Star Wars: Az utolsó Jedik szerepe után máris munkát talált? Ezúttal a színész Marvel egyik legkedveltebb folytatásában, A galaxis őrzői harmadik részében tűnhet fel.

Alighanem Mark Hamill napjaink egyik legismertebb alakja a sci-fi műfajban, és ha felmerül a neve, kinek ne egyből a Csillagok háborúja ugrana be? Azonban a színész szeretné kipróbálni magát más filmekben is, miután felmerült a neve az egyik Marvel-film folytatásánál. James Gunn tegnap este olyat tett, amiről most a fél világ beszél: vajon tényleg szerepet ad Mark Hamillnek A galaxis őrzői vol. 3.-ban?

Egy rajongó kiszúrta tegnap este, hogy James Gunn rendező feltett egy kérdést Hamillnak, történetesen azt, hogy lenne-e kedve csatlakozni a Marvelhez, és ezzel szerepet vállalni A galaxis őrzői vol. 3.-ban? Természetesen a színész azonnal reagált a bejegyzésre, melyben tudatta Gunn-nal, hogy örömmel csatlakozna az Őrzők harmadik kalandjához, üljenek le és beszéljék meg a továbbiakat. Nos, lehet hogy pusztán csak eljátszottak a gondolattal, de ismerve a két fél kvalitását, közel sem elképzelhetetlen, hogy Mark Hamill szerephez jusson a 2020-ra ígért folytatásban. Ti mit gondoltok az esetről?

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végtelen Háború lehet a Marvel leghosszabb filmje

Már Budapest utcáin forgatják a Fekete Özvegy-szólófilmet

Kévés Bence Mihály

Nem biztos, hogy örömteli lesz Fekete Özvegy és Hulk találkozása

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább