Főoldal Filmek James Gunn továbbra is Mark Hamillt szeretné A galaxis őrzői vol. 3.-ba
Filmek

James Gunn továbbra is Mark Hamillt szeretné A galaxis őrzői vol. 3.-ba

Az Őrzők rendezője nem adta fel, továbbra is szeretne leülni beszélgetni Mark Hamill-lel a A galaxis őrzői vol. 3. szerepről.

715

Az Őrzők rendezője nem adta fel, továbbra is szeretne leülni beszélgetni Mark Hamill-lel a A galaxis őrzői vol. 3. szerepről.

Mark Hamill egy régi álma válna valóra, ha szerephez jutna a Marvel Moziverzumában, és erre most minden lehetősége is megvan a színésznek. Twitteren nem olyan rég megjelent egy beszélgetés Hamill és egy rajongó között, ahol a lelkes rajongó azt tanácsolta Luke Skywalkert megformáló színésznek, hogy vállaljon szerepet a Marvel egy közelgő alkotásában. Később a beszélgetésbe Gunn is becsatlakozott, akinek annyira megtetszett az ötlet, hogy egyből meghívta magához Hamill-t, hogy személyesen beszéljék meg a részleteket.

Az eset óta közel egy hónap telt el, de a két úriember még mindig nem találkozott, azonban még nincs lefutva semmi, mert a színész az ET Canada lapnak adott interjújában kitért erre is:

Szóval, nem, nem találkoztam vele, és nem tudom, hogy lesz-e belőle bármi is. De a mostani példa jól mutatja azt, hogy a közösségi média mennyire megváltoztatta világunkat. Barátságot alakíthatsz ki olyan szerzővel vagy politikussal, akivel soha nem találkoztál, amennyiben követed őket, és privát beszélgetésekbe folyhatsz. Szeretem ezt, és szeretem A galaxis őrzői filmeket, de nincs szükségük rám, mert tehetséges színészekkel dolgoznak.

Az interjúra Gunn is válaszolt, aki Twitterén a következőt posztolta ki:

Atlantában vagyok, de tényleg szeretnék egy közös kávét Mark Hamill-lel, amint visszaértem.

Úgy tűnik, hogy a rendező komolyan gondolta korábbi írását, és szívesen látná az utolsó Jedit az Őrzők harmadik részében, aminek forgatókönyve elkészült, és a tervek szerint jövő év tavaszán kezdik forgatni a filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események