x
Filmek

Megérkeztek az első lesifotók a The Suicide Squad forgatásáról

James Gunn akcióba lendült a The Suicide Squad forgatásán, amit szemfüles rajongók megörökítettek nekünk.

Megérkeztek az első lesifotók a The Suicide Squad forgatásáról
  • Publishedoktóber 12, 2019

James Gunn akcióba lendült a The Suicide Squad forgatásán, amit szemfüles rajongók megörökítettek nekünk.

A múltkor már láttunk csapatképeket a The Suicide Squad szereplőgárdájáról, amit nem sokkal a hivatalos bejelentés után tett közzé James Gunn, de jelmezben eddig nem láttuk a színészeket. A Just Jared oldalnak köszönhetően mutatjuk nektek, hogy milyen szerelésben vágtak neki a forgatásnak. A képeken feltűnik az első részből megismert Bumeráng Kapitány Jai Courtney alakításában, új belépőket pedig Nathan Fillion (Arm-Fall-Off-Boy), Pete Davidson (Blackguard), Michael Rooker (Savant), Flula Borg (Javelin), Sean Gunn (Weasal) és Mayling Ng (Mongal) váltja a sorban.

A cselekményt szigorú titoktartás előzi meg, még azt sem voltak hajlandók elárulni, hogy rebootról vagy folytatásról lesz szó, nemhogy a sztorit boncolgatni, bár Gunn sejtelmesen azt azért felvezette, hogy az első részhez hasonlóan itt is sok áldozattal kell számolni. Amit biztosan tudunk, hogy Margot Robbie által megformált Harley Quinn visszatér, ahogy Viola Davis (Amanda Walker) is a 2015-ös szereplői közül. Sajnos azonban Will Smith nem, hiszen összeférhetetlenség miatt kénytelen volt lemondani a szerepet, helyére Idris Elba ugrik be egy titokzatos karakter szerepére, de az egykori pankrátor, John Cenának és Taika Waititi rendezőnek is szerepet osztottak.

A The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.