Deadshot

Will Smith nem tér vissza Deadshotként James Gunn The Suicide Squad rebootjában

A legújabb fejlemények szerint Will Smith Deadshot szerepében nem kap lehetőséget James Gunn The Suicide Squad feldolgozásban.

A legújabb fejlemények szerint Will Smith Deadshot szerepében nem kap lehetőséget James Gunn The Suicide Squad feldolgozásban.

A Variety értesülései szerint a kétszeres Oscar-díjra jelölt Will Smith nem fog visszatérni Floyd Lawton szerepében az új Suicide Squad – Öngyilkos osztag filmben, amin James Gunn író és rendező jelenleg is dolgozik a Warner Bros. stúdiónál. Úgy tudni, hogy az ügy hátterében naptári összeférhetetlenség áll, s ezért nem tud Will Smith visszatérni, pedig sokáig neki állt a zászló, hiszen Margot Robbieval ők ketten voltak az Öngyilkos osztag emlékezetes szereplői. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A jelentésből továbbá kiderült, hogy Will Smith és a stúdió útjai békében váltak el, s nem neheztelnek egymásra a történtek miatt. Azonban nem ő az egyedüli, akitől elbúcsúzunk a folytatásban, hiszen miután James Gunn megérkezett a Marveltől, egy teljesen új Suicide Squad-filmen kezdett dolgozni, hiszen az első részből aligha lehet építkezni. Ugyan a stúdió tett egy próbát arra, hogy megtartsa az első rész két legnagyobb sztárját, Will Smith-t és Margot Robbie-t, de reménytelen próbának tűnt, és ezek után még az sem biztos, hogy Harley Quinn feltűnik benne.

Will Smith távozása után kérdőjeles, hogy Margot Robbie igent mond-e a szerepre, vagy Smith után ő is kimarad a filmből, s inkább átengedik a terepet új karaktereknek. Ugyanakkor Margot Robbie nem megy messze a képregényvilágtól, hiszen jelenleg is dolgozik a Birds of Prey alkotáson, amiben Harley Quinnt alakítja másodszor a filmvásznon.

Will Smith legközelebb a Disney élőszereplős Aladdin alkotásában tér vissza a mozikba, majd utána Tom Holland-dal közösen a Kémesítve animációs rajzfilmben. Év végén pedig Ang Lee rendező drámájában, a Gemini Man-ben lesz látható, jelenleg pedig a Bad Boys for Life-on dolgozik Martin Lawrence-szel közösen.

A The Suicide Squad névre keresztelt alkotás forgatását várhatóan ősszel kezdik, de a stúdió már a premierét is kitűzte, a rebootot 2021. augusztus 6-án láthatják a rajongók.

Suicide Squad

Total
10
Shares
Previous Article
Pikachu

[FRISSÍTVE] A Pokémon – Pikachu, a detektív legújabb előzetes magyarul is nagyon őrült

Next Article
Sötét Főnix

Simon Kinberg megerősítette, hogy kit láttunk meghalni az X-Men: Sötét Főnix trailerében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!