Hivatalos! Trilógia lesz a Jurassic World-ből

A film rendezője hivatalosan is bejelentette, hogy trilógia készül a folytatásból.

A film rendezője hivatalosan is bejelentette, hogy trilógia készül a folytatásból.

Ideje felkészülnünk a dinoszauruszok új korára, mert a Jurassic World filmből hivatalosan is trilógia lesz. Colin Trevorrow a Jurassic World film rendezője korábban már azt állította, hogy Steven Spielberg-gel közösen – az eredeti Jurassic Park rendezője – trilógiát álmodtak meg a folytatásra. Hivatalosan a stúdió és a film producere eddig nem ismerte el, de eljött az ideje, hogy bejelentsék.

A Jurassic World 2 rendezője, J.A. Bayona az éjjel egy interjúban elmondta, hogy a 2018-ban érkező második rész egyben a trilógia középső tagja is lesz. Bayona jelenleg a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon van, hogy reklámozza új filmjét, a Szólít a szörnyt. Óriási érdeklődés várja a filmet, és az első beszámolók szerint a film minőségben is odateszi magát. (Korábban írtunk már arról, hogy a hazai filmforgalmazó, a Freeman Film bejelentette, a filmet 2017. február 16-án fogják csak bemutatni hazánkban.) Természetesen nem csak az új filmje miatt érdeklődtek, hanem a Jurassic World 2-ről is többen szeretnének megtudni ezt-azt. LRM kapta el Bayona-t a fesztiválon, és osztott meg pár infót a közelgő filmről:

Szerintem, imádták A lehetetlent, és az Árvaházat is, különösen Colin szerette ezeket a filmeket. Nagyon izgalmas! Az egész Jurassic World egy trilógia, amit Colin Trevorrow elképzelt. Jelenleg is írjuk a második felvonást, és nagyon izgalmas lesz. Steven Spielberg filmeken nőttem fel, és imádtam őket. A legfontosabb kérdés az, hogy egy legendát miként tudunk újraéleszteni új eszközökkel. Még mindig hat hónapunk van a felvétel előtt, amit remek. Már most izgulok miatta.

Nos, végre ezzel hivatalosan is elismerték, és jöhet a következő két Jurassic World film. A rendező az írókkal jelenleg is a szkripten dolgoznak, így nem kaptunk tiszta képet, hogy mi várható majd a következőben. Korábban Bayona kijelentette, hogy a londoni székhelyet visszaköltöztetik Hawaiira, ahol korábban is felvették a filmeket. A filmet 2018. június 22-én fogják bemutatni.

Total
0
Shares
Previous Article

Dwayne Johnson miatt késik a G.I. Joe 3

Next Article

Yoda mester is visszatérhet a Star Wars 8-ban?

Related Posts
Wide Screen YouTube