Főoldal Filmek Yoda mester is visszatérhet a Star Wars 8-ban?
Filmek

Yoda mester is visszatérhet a Star Wars 8-ban?

Az egyik népszerű fórumon tűnt fel egy érdekes párbeszéd, mely Yoda mester visszatérésére utalhat.

1.2k
yoda mini

Az egyik népszerű fórumon tűnt fel egy érdekes párbeszéd, mely Yoda mester visszatérésére utalhat.

Mindenki a Star Wars 8 érkezését várja, és azt, hogy hivatalosan is bejelentsék a film címét, valamint hogy lássuk az első előzetest a filmhez. Utóbbira sajnos még várnunk kell, majd csak december körül, a Rogue One: A Star Wars Story spin-off résznél mutathatják be a Skywalker-saga folytatását.

Azóta, hogy a Disney megvette a franchise jogait a LucasFilm-től többször is felmerült már Frank Oz színész neve, hogy feltűnhet majd az egyik filmben. A színész részt vett a Star Wars: Az ébredő Erő forgatásán is, de képben nem láthattuk, csak hallani lehetett, mikor Rey víziójában megszólalt Yoda mester.

A Making Star Wars oldal arról írt, hogy Frank Oz-t megint látták megfordulni Pinewood Studios-nál – 2015-ben is látták itt, akkor hangban be is került a Star Wars 7-be. Ez az a helyszín, ahol Rian Johnson forgatta a nyolcadik részt. A másik érdekesség: Egy felhasználó arról írt a Reddit fórumán, hogy érdekes párbeszéd fültanúja volt még nyáron. Skywalkergal nevű fórumozó is részt vett a Star Wars Celebration eseményén, s a Yoda mestert ábrázoló replika előtt várakozva felfigyelt egy párbeszédre, mely a szobrot őrző személy, és egy másik között zajlott. A dialógus lényege az volt, hogy pontosan melyik bábu az, amelyiket kiállították. Skywalkergal nem biztos, de mintha azt mondták volna, hogy ez a második figura, mert az eredetit behívták az Episode VIII forgatására. Elmondta Skywalkergal, hogy az őrnek semmi oka nem lett volna hazudnia, őszintének tűnt.

One confirmed and one potential spoiler for ep viii, from celebration europe from StarWarsLeaks

Ezekből tényleg arra lehet következtetni, hogy Yoda nem csak hangban, de testileg is benne lesz a folytatásban. Sokan a fórumon egyből arra kezdtek gondolni, hogy Yoda mester Rey kiképzésében is segítheti Luke Skywalker-t. Hivatalosan természetesen nem erősítették meg, de a beszélgetés, vízió, és Frank Oz feltűnése a forgatáson több, mint véletlen.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?