Dwayne Johnson miatt késik a G.I. Joe 3

A színész annyira betáblázta magát, hogy emiatt késni fog a G.I. Joe 3 mozifilm is.

A színész annyira betáblázta magát, hogy emiatt késni fog a G.I. Joe 3 mozifilm is.

Nehezen találnánk napjainkban még egy olyan elfoglalt filmsztárt, mint Dwayne „The Rock” Johnson-t. Talán túl is vállalja magát! A G.I. Joe: Megtorlás film folytatásban The Rock erősen kivette a részét, és nagyban segítette a stáb munkáját is, ám a G.I. Joe 3 kapcsán már teljesen másról lehet hallani. Úgy tűnik, hogy a harmadik rész forgatását pont maga a színész hátráltatja azzal, hogy jó pár filmből betáblázott. Picit most megálltak, és egyhamar ne várjunk hírt a filmről majd.

IRM készített egy interjút a Byung-hun Lee-val, aki Storm Shadow-t játssza mindkét filmben. A színész elmondta, hogy a stúdió szeretné elkészíteni a folytatást, de a színészek elfoglaltsága, más szerepek hátráltatják a munkákat. Pontosabban Dwayne Johnson végtelennek tűnő naptári bejegyzéseivel vannak csak gondok.

Hallottam a stúdiótól, van arra lehetőség, hogy megcsinálják a harmadik filmet, de szerintem várniuk kell a színész (The Rock) beosztására. Ők alakítják ki az időbeosztást, különösen Dwayne Johnson-nak.

Továbbá az is beszédes, hogy a Paramount Pictures jelenleg most Michael Bay-ra, és a Transformers: The Last Knight filmre összpontosít, és a G.I. Joe-t picit hátrább tolták. 2009-ban mikor a franchise bemutatkozott mindenki sokat várt tőle, de végül be kellett érniük 302 millió dollárral. Ha azt nézzük, hogy a film 175 millió dolláros büdzséből dolgozott, akkor az a 302-as szám nemzetközi szinten elég gyér. Emiatt a folytatásra kevesebb pénzt is szántak, de Dwayne Johnson-t bátran jelenthetjük zseninek, mert kevesebb pénzből több bevételt hozott a G.I. Joe: Megtorlás – a 130 millió dolláros tőke hozott 375 millió dollárt. Az elmúlt három év alatt The Rock Hollywood egyik legnagyobb, és legjobban keresett (kereső) színészévé nőtte ki magát, így érthető, hogy miatta még a stúdió is leáll a film előkészületeivel.

Total
0
Shares
Previous Article

Obi-Wan Kenobi és Darth Maul harca látható lesz a Star Wars Rebels-ben?

Next Article

Hivatalos! Trilógia lesz a Jurassic World-ből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!