Wide Screen
Image default
Filmek

Dwayne Johnson miatt késik a G.I. Joe 3

A színész annyira betáblázta magát, hogy emiatt késni fog a G.I. Joe 3 mozifilm is.

Nehezen találnánk napjainkban még egy olyan elfoglalt filmsztárt, mint Dwayne „The Rock” Johnson-t. Talán túl is vállalja magát! A G.I. Joe: Megtorlás film folytatásban The Rock erősen kivette a részét, és nagyban segítette a stáb munkáját is, ám a G.I. Joe 3 kapcsán már teljesen másról lehet hallani. Úgy tűnik, hogy a harmadik rész forgatását pont maga a színész hátráltatja azzal, hogy jó pár filmből betáblázott. Picit most megálltak, és egyhamar ne várjunk hírt a filmről majd.

IRM készített egy interjút a Byung-hun Lee-val, aki Storm Shadow-t játssza mindkét filmben. A színész elmondta, hogy a stúdió szeretné elkészíteni a folytatást, de a színészek elfoglaltsága, más szerepek hátráltatják a munkákat. Pontosabban Dwayne Johnson végtelennek tűnő naptári bejegyzéseivel vannak csak gondok.

Hallottam a stúdiótól, van arra lehetőség, hogy megcsinálják a harmadik filmet, de szerintem várniuk kell a színész (The Rock) beosztására. Ők alakítják ki az időbeosztást, különösen Dwayne Johnson-nak.

Továbbá az is beszédes, hogy a Paramount Pictures jelenleg most Michael Bay-ra, és a Transformers: The Last Knight filmre összpontosít, és a G.I. Joe-t picit hátrább tolták. 2009-ban mikor a franchise bemutatkozott mindenki sokat várt tőle, de végül be kellett érniük 302 millió dollárral. Ha azt nézzük, hogy a film 175 millió dolláros büdzséből dolgozott, akkor az a 302-as szám nemzetközi szinten elég gyér. Emiatt a folytatásra kevesebb pénzt is szántak, de Dwayne Johnson-t bátran jelenthetjük zseninek, mert kevesebb pénzből több bevételt hozott a G.I. Joe: Megtorlás – a 130 millió dolláros tőke hozott 375 millió dollárt. Az elmúlt három év alatt The Rock Hollywood egyik legnagyobb, és legjobban keresett (kereső) színészévé nőtte ki magát, így érthető, hogy miatta még a stúdió is leáll a film előkészületeivel.

Még több a témában...

KRITIKA: Jumanji: A következő szint

Kévés Bence Mihály

A Black Adam-film producere nem vetette el az ötletet, hogy [SPOILER] is szerepeljen a filmben

Kévés Bence Mihály

Kiderült, hogy mikor mutatják be a Black Adam-filmet Dwayne Johnson főszereplésével

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon