x
Előzetesek

2017-ben érkezik a Szólít a szörny

A film forgalmazója módosította a Szólít a szörny bemutatóját 2017-re.

  • Publishedszeptember 9, 2016

A film forgalmazója módosította a Szólít a szörny bemutatóját 2017-re.

A könyvadaptációk virágkorukat élik, hiszen számtalan jobb-rosszabb ifjúsági regényt láttunk már az utóbbi években megfilmesítve. Szerencsére eme cikk alanya, a Szólít a szörny, az érdekesebb ötletek közé tartozik. A dráma és fantasy elemeket ötvöző film története szerint Connornak, fiatal kora ellenére embert próbáló nehézségekkel kell szembenéznie. Az elvesztett reményt és erőt egy váratlan forrás segítségével találja meg. Egy varázslatos szörny (Liam Neeson), éjszakánként meglátogatja, és három történetet mesél neki. A negyediket azonban éppen Connortól várja, akinek ki kell mondani az igazságot, hogy visszanyerje elveszett bátorságát és vége legyen a szenvedésnek…

A Patrick Ness által írt regény alapján a filmet J.A. Bayona készítette, mely várhatóan igen megindító lesz, és nem mellesleg a motion-capture technológiával életre keltett szörny miatt a látvány sem lesz utolsó. A módosítás miatt így csak jövő év elején, azaz 2017. február 16-án lesz látható a hazai mozikban a film.

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.