x
Close


Közelgő események

Filmek

A Russo testvérek megosztották az első képet az Infinity War-ból

Már javában tartanak az előkészületek az Avangers: Infinity War kapcsán.

A Russo testvérek megosztották az első képet az Infinity War-ból
  • Publishedszeptember 9, 2016

Már javában tartanak az előkészületek az Avangers: Infinity War kapcsán.

Még csak most jelent meg a Blu-ray és DVD lemezeken az Amerika kapitány: Polgárháború, de az élet nem áll meg, mert már megvannak a következő évek nagy projektjei is. Joe és Anthony Russo rendezők már keményen készítik elő a díszletet a következő két nagy filmjükre, ami a Bosszúállók: Végtelen háború és Bosszúállók 4 címet kapták – ebből tudjuk, hogy a Bosszúállók 4 nem végleges cím, még változni fog idővel.

Tegnap tették közzé Instagram-on a lent látható képet, mely az elmúlt idők történéseit is összefoglalja, úgy is leírhatjuk, mint egy próbaképet/próbaforgatást. Nem tudtunk meg sokat ebből, de ez az első hivatalos kép a Végtelen háborúból. Mindössze egy kamerát lehet látni a képen, magukat a rendezőket, egy pár statisztát a háttérben, és egy ismeretlen férfit, aki már magára öltötte a capture ruhát (lehet pont Thanos mozgását, harcát tervezik itt meg?)

Más oldalak is úgy gondolják, hogy ez lehet az a momentum, mikor Thanos egy korai mozgását, vagy esetleg más CG-figurát tesztelnek a kamerák előtt. Több eshetőség is van. Megpróbálták felnagyítani, s kikockázni a képet, és elvileg Josh Brolin-t vélték felfedezni a capture-motion ruhában. Ő lesz az a színész, aki Thanos-t fogja alakítani a képregényfilmben.

Rehearsal.

The Russo Brothers (@therussobrothers) által közzétett fénykép,

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.