Wide Screen
Image default
Filmek

Jöhet a Booster Gold-mozfilm a DC Comics-tól

A hírek szerint a DC Comics szeretné megfilmesíteni Booster Gold-ot is, ám nem lenne a DCEU része.

Vulture készített egy interjút Greg Berlanti-val a képregényes univerzumról. Greg jelenleg azon dolgozik, hogy a képregények hősei megállják helyüket a tévésorozatokban is, ám a beszélgetésben elárulta, produceri szerepet fog betölteni a Booster Gold-filmnél, melynek előkészületei már el is kezdődtek. Elhangzott továbbá még az interjúban, hogy a film nem képezné részét az DCEU-nek (DC Extenced Universe – DC Kiterjesztett Univerzuma), tehát nem kötnék össze a filmes univerzummal, csak egy önálló filmben tűnne fel. Később persze ezen változtathatnak, de kezdésként mindenképpen egyedül tűnik majd fel a vásznon.

A film forgatókönyve már el is készült, melyet Zack Stentz írt, és a hírek szerint Booster Gold és Blue Beetle karaktereket fogja mozgatni, természetesen nagy humorral megspékelve. A mondat utóbbi felét azért kétkedve olvastuk, meglátjuk még azt. A karakterről azt kell tudni, hogy Dan Jurgens alkotta meg az 1986-ban, és egy időutazó szuperhősről van szó. Michael Jon Carter alteregója Booster Gold, aki a 25. században él, de időutazással mindig visszajön, s így tud csatlakozni a DC többi hőséhez. Rendkívül vicces, és nagyzoló arcról van szó, aki szereti eltúlozni a dolgokat, de mindig hoz magával valami különös technikai vívmányt, így ezért cserébe megbocsájtanak neki a DC-s képregényhősei.

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon