Főoldal Filmek Josh Brolin hallott valamit, hogy a Marvel Studios esetleg visszahozhatja Thanos-t
Filmek

Josh Brolin hallott valamit, hogy a Marvel Studios esetleg visszahozhatja Thanos-t

A Bosszúállók legnagyobb ellenfele, Thanos még visszatér?

287
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Josh Brolin játszotta a The Infinity Saga főgonoszát. Bár a Bosszúállók legyőzték az Őrült Titánt a Bosszúállók: Végjáték című filmben, a színész legutóbbi kijelentésén felhördült a világsajtó, miszerint biztosnak tűnik abban, hogy a nem túl távoli jövőben újra eljátszhatja egykori szerepét. Azt hallotta, hogy a Marvel Studios szeretné visszahozni Thanost.

Thanos először a 2012-es Bosszúállók stáblista alatti jelenetében tűnt fel, de Josh Brolin karaktere csak két évvel később érkező A galaxis őrzői című filmben szólalt meg. Az ikonikus gonosztevő ezután állandó szereplője volt a Marvel Moziverzumnak, aki kezdetben csak a háttérből irányította a szálakat egészen a Bosszúállók: Végtelen háborúig. Ott láthattuk, ahogy az Őrült Titán sikeresen végrehajtja tervét, amikor egy csettintéssel kiirtotta az univerzum élőlényeit felét.

A folytatásban Thor lefejezte Thanost a Bosszúállók: Végjáték nyitójelenetében, de később egy 2014-es variánsa visszatért, akivel Vasember végzett egy csettintéssel, és ezzel megmentette az univerzumot. Brolin azóta a hangját kölcsönözte Thanosnak a Disney+ Mi lenne, ha…? animációs sorozatában.

A ComicBook online hírportálnak adott interjút, ahol a főtéma a hónap végén megjelenő Dűne: Második rész volt, amiben Gurney Halleck-ot alakítja. A beszélgetés során a színész megerősítette, hogy folyosói pletykákat hallott Thanos visszatéréséről, ám ezúttal egy animációs sorozat szerepéről van szó.

Tudod, úgy hallottam, mintha a pletykákból értesültem volna, hogy vissza fogják hozni.

És ott van a Mi lenne, ha…? sorozat, ami teljesen más, és egy másfajta Thanost ismerhettünk meg benne. De nem tudom, hogy a Marvel világában vissza fogják-e hozni, és azt sem tudtam, hogy Thanos volt a legtöbbet kinyírt Marvel-gonosz. Minden nap tanulsz valami újat.

Josh Brolin

Még ne vegyünk mérget arra, hogy Thanosszal újra találkozhatunk a filmvásznon, mivel az utóbbi időben elég sok pletykát olvashattunk, hogy mivel szeretnék feldobni a megfáradt Marvel Moziverzum fázisait. De tegyük fel, hogy így van, és az Őrült Titán visszatér, amire a Multiverzum számos lehetőséget biztosít. A lehetőség tehát adott, de még várat magára a válasz, hogy látjuk-e még Thanost.

Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.