Főoldal Filmek Pamela Anderson is szerepelni fog a Csupasz pisztolyban
Filmek

Pamela Anderson is szerepelni fog a Csupasz pisztolyban

A Baywatch sztárja, Pamela Anderson is szerepelni fog az új Csupasz pisztolyban.

391
Pamela Anderson
Forrás: Baywatch

Liam Neeson főszereplésével jövőre érkezik az új Csupasz pisztoly, amelyben Pamela Anderson is feltűnik majd. Anderson az első színész Neeson mellett, aki szerepet kap a Paramount Pictures készülő filmjében. A projektről keveset tudunk, többször nekifutottak már, de mindig falakba ütköztek, most viszont úgy tűnik, hogy sikerül összehozni a franchise rebootját.

Pamela Anderson szerepeltetése jelentheti azt, hogy sok ismerős elem lesz az eredeti filmekből. Priscilla Presley volt az első (és aztán állandó) „bombázó” karaktere a sorozatnak, akivel Frank Drebin találkozott a képernyőn; azonban a harmadik filmben a híres szexszimbólum ikont, Anna Nicole Smith-et láthattuk. Mindenképpen vonzó lesz Andersont újra a képernyőn látni egy vígjátékban.

Neeson állítólag Lt. Frank Drebin fia szerepét játssza (akit az elhunyt Leslie Nielsen játszott), és várhatóan a modern rendőrségi eljárásokat fogják kifigurázni a filmben. A 2012-es Naked Gun című videójáték ezt az utat követte.

A Rescue Rangers forgatókönyvírói, Dan Gregor és Doug Mand nevei már felmerültek korábban a projektnél, hogy dolgozzák át Mark Hentemann és Alec Sulkin kezdetleges forgatókönyvét. Múlt héten a Las Vegas-i CinemaCon alatt kiderült, hogy a reboot rendezője és egyik producere Akiva Schaffer (Popsztár: Soha ne állj le) a Family Guy Seth MacFarlane mellett.

A franchise a Nagyon különleges ügyosztály című, rövid életű 1982-es tévésorozattal indult, amit az Airplane! alkotóinak következő munkája volt. Bár a show nem aratott nagy sikert a közönség körében, a 1988-as filmadaptáció, a Csupasz pisztoly óriási sikert aratott a pénztáraknál, több mint 150 millió dollárt keresve egy mindössze 12 millió dolláros költségvetés mellett. Két folytatás – a Csupasz pisztoly 2 1/2 : A dermesztő rémület és a Csupasz pisztoly 33 1/3 – Az utolsó merénylet – követte 1991-ben és 1994-ben. A franchise úttörőnek számított a filmekkel, megnyitották az utat a paródia-komédiák előtt, és az 1990-es és 2000-es évek között a filmgyártás legnagyobb műfajának számított: ez idő alatt olyan filmek születtek, mint a Horrorra akadva, a Már megint egy dilis amcsi film, a Katasztrófafilm, a Bazi nagy film, a Superhero Movie, a Vámpíros film és még sorolhatnánk.

A Csupasz pisztoly premierjét 2025. július 15-ére tűzte ki a stúdió.

Csupaszt pisztoly
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Star Wars: Baljós árnyak
Filmek

George Lucas rászólt Liam Neesonra és Ewan McGregorra a forgatáson, ne adjanak ki fénykard hangokat

A Baljós árnyak forgatásán Liam Neeson és Ewan McGregor fénykard hangokat adtak...